Γλασαρισµένο ψαρονέφρι µε την πιο τέλεια σαλάτα!

<div class="uk-width-large-4-10 uk-width-medium-1-1 uk-width-small-1-1">
<div class="recipe-ingredients-container matchHeight print-height" style="height: 607px;">
<h3 class="recipe-style-title">Υλικά Συνταγής</h3>
<ul class="recipe-ingredients-list">
<li><span>800 γραμμ. (2 κομμάτια) ψαρονέφρι κομμένο σε μεταγιόν</span></li>
<li><span>1 κ.γλ. μέλι θυμαρίσιο</span></li>
<li><span>1 κ.σ. ελαιόλαδο</span></li>
<li><span>1 κ.σ. γεμάτη μουστάρδα</span></li>
<li><span>αλάτι</span></li>
<li><span>φρεσκοτριμμένο πιπέρι</span></li>
<li>
<h5 class="recipe-ingredients-subtitle">Για τη σαλάτα σέλερι</h5>
</li>
<li><span>600 γραμμ. σέλερι χοντρό</span></li>
<li><span>2 καρότα τριμμένα</span></li>
<li><span>1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο</span></li>
<li><span>1/3 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος</span></li>
<li><span>1 κ.σ. μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά</span></li>
<li><span>1 κ.σ. μουστάρδα</span></li>
<li><span>2 κ.σ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά</span></li>
<li><span>2 κ.σ. χυμός λεμονιού</span></li>
</ul>
</div>
</div>
<h3 class="recipe-style-title animated pulse">Εκτέλεση</h3>
<p>Βάζουμε σε μπολ το ελαιόλαδο, το μέλι και τη μουστάρδα. Τα ανακατεύουμε καλά. Βουτάμε μέσα τις φέτες ψαρονέφρι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και αλατοπιπερώνουμε. Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα και αραδιάζουμε το κρέας. Ψήνουμε για 20΄ στους 200°C. Καθαρίζουμε το σέλερι από τις ίνες, το πλένουμε και το κόβουμε σε φέτες. Το βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε τα καρότα και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε σε πιάτα τη σαλάτα και τοποθετούμε επάνω το γλασαρισμένο κρέας.</p>
<p> </p>
<p>http://www.argiro.gr/</p>

Σχετικά άρθρα