Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Σάλος με το καφέ που θα προσφέρει… στοματικό σεξ !
Σάλος με το καφέ που θα προσφέρει... στοματικό σεξ !  thumbnail

Σάλος με το καφέ που θα προσφέρει… στοματικό σεξ !

Ένας Ελβετός επιχειρηματίαςσκέφτηκε να προσφέρει έναν… εναλλακτικό πρωινό καφέ: Σχεδιάζει να ανοίξει στο Λονδίνο ένα κατάστημα όπου μαζί με το πρωινό ρόφημα θα προσφέρεται στους πελάτες και στοματικό σεξ! Το κατάστημα όπως καταλαβαίνετε θα απευθύνεται αποκλειστικά σε άνδρες και η σεξουαλική υπηρεσία θα προσφέρεται από επαγγελματίες συνοδούς.Ο Bradley Charvet (πρόκειται περί ψευδώνυμου) ανακοίνωσε στην εφημερίδα «Evening Standard»  πως το επιχειρηματικό του όνειρο θα γίνει πραγματικότητα και πως μάλιστα έχει βρει και το χώρο όπου θα ανοίξει τη νέα του επιχείρηση :στην οδό Praed στο Paddington του Λονδίνου. Στα σκαριά έχει μάλιστα και ένα ακόμα αντίστοιχο καφέ στη Γενεύη και ήδη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.


«Οι τιμές θα ξεκινούν από τις 50 λίρες αν η διάρκεια της πράξης ξεπερνάει τα 15 λεπτά, θα προστίθενται επιπλέον χρεώσεις» αναφέρει ο επιχειρηματίας τονίζοντας πως θα υπάρχει η δυνατότητα ο άνδρας να επιλέγει γυναίκα μέσα από το ipad του εκείνη τη στιγμή. Στις εργαζόμενες θα προσφέρονται καλές συνθήκες τόσο σε θέματα περίθαλψης και υγιεινής όσο και σε θέματα ασφάλειας. Όλοι μας σεβόμαστε τις γυναίκες.»  Όπως τονίζει ο εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου στην «Standard» πρόκειται για ιοίκο ανοχής και όχι καφετέρια και η διαχείρηση οίκων ανοχής θεωρείται παράνομη πράξη στη Βρετανία. Πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει να διαμαρτύρονται υποστηρίζοντας πως αυτές οι επιχειρηματικές ιδέες προσβάλλουν τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των γυναικών. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X