Αρχική / Διατροφή / Απαγορεύεται να αθλούμαι και δεν μπορώ να χάσω κιλά. Πώς να το διαχειριστώ;
Απαγορεύεται να αθλούμαι και δεν μπορώ να χάσω κιλά. Πώς να το διαχειριστώ; thumbnail

Η ΙΩΑΝΝΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BORO.GR

Απαγορεύεται να αθλούμαι και δεν μπορώ να χάσω κιλά. Πώς να το διαχειριστώ;

Αναγνώστρια μας ρωτά: Είμαι 23 ετών. Έχω ύψος 168 και 130 κιλά. Επίσης απαγορεύεται να κάνω αθλήματα τρέξιμο ποδήλατο κλπ λόγω ενός ατυχήματος που είχα. Τι μπορώ να κάνω ώστε να χάσω 60 κιλά έχω δοκιμάσει πολλές διατροφες ακόμη και με πρωτεΐνουχα ροφήματα αλλά όλα με βοηθούσαν μέχρι τον τρίτο μήνα.
Στο ερώτημα απάντησε η Άννα Παπαγεωργίου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος 


ΑΓΑΠΗΤΗ ΙωάνναΝομίζω ότι γνωρίζεις ότι τα κιλά που έχεις είναι αρκετά για να μπορεί να τα κινητοποιήσει  ένα σχήμα πρωτεινούχου  ροφήματος.

Εκείνο που χρειάζεται είναι κάποιος ειδικός διατροφολόγος ο οποίος και σε συνεργασία με επιστήμονα  ψυχολογίας  να  σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως  πρέπει να  δομήσεις ένα προσωπικό πρόγραμμα για σένα σε βάθος χρόνου. 

 

Δεν  κάνει  καμία διαφορά απλά να  δοκιμάσεις  όλες τις δίαιτες. Χρειάζεσαι  βοήθεια για ένα πλάνο καθημερινής ρουτίνας  και υποστήριξης σε αυτό.

 

Μη  χάνεις άλλο χρόνο  κυνηγώντας ποιά  ΄δίαιτα θα  βρεθεί  αλλά  πως  θα  ξεκινήσεις ένα τρόπο ζωής  που να περιλαμβάνει τακτική  άσκηση  που θα ορίσει ο  ειδικός γυμναστής  και  ο ειδικός  διατροφολόγος.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X