Αρχική / Ψυχολογία / 21-22 Οκτωβρίου: Διημερίδα από την ΕΠΒΕ με θέμα "Ενσυναίσθηση, αυθεντικότητα, άνευ όρων αποδοχή"
21-22 Οκτωβρίου: Διημερίδα από την ΕΠΒΕ με θέμα "Ενσυναίσθηση, αυθεντικότητα, άνευ όρων αποδοχή" thumbnail

21-22 Οκτωβρίου: Διημερίδα από την ΕΠΒΕ με θέμα "Ενσυναίσθηση, αυθεντικότητα, άνευ όρων αποδοχή"

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελληνική Προσωποκεντρική & Βιωματική Εταιρεία (Ε.Π.Β.Ε.) διοργανώνει Διημερίδα το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στη Σχολή Μωραΐτη, Λεωφ. Καποδιστρίου 104, Νέα Ιωνία.

Ο τίτλος της Διημερίδας είναι:

Ενσυναίσθηση, αυθεντικότητα, άνευ όρων αποδοχή.
Ένας σύγχρονος διεπιστημονικός διάλογος για τη σημασία των θεραπευτικών συνθηκών της Προσωποκεντρικής και Βιωματικής Προσέγγισης.

Η Διημερίδα έχει ως στόχο να αναδείξει τη θέση της ενσυναίσθησης, της άνευ όρων αποδοχής και της αυθεντικότητας, τόσο στις Ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, όσο και σε άλλους επιστημονικούς κλάδους, σήμερα. Στο πλαίσιο αυτής της επιστημονικής διοργάνωσης κύριοι τομείς ενδιαφέροντος αποτελούν όχι μονάχα οι θεωρητικές αναλύσεις και παρουσιάσεις αλλά και οι εφαρμογές των τριών (θεραπευτικών) συνθηκών σε ποικίλους τομείς και διαφορετικά πλαίσια και περιβάλλοντα.

Η πολυπλοκότητα και η σημασία των τριών αυτών όρων εξελίσσεται διαχρονικά στις διάφορες προσεγγίσεις της Ψυχοθεραπείας και της Συμβουλευτικής, ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι όροι έχουν σημαντική συνεισφορά σε ανθρωπιστικούς, κοινωνικούς, ιατρικούς και άλλους επιστημονικούς τομείς. Πιο συγκεκριμένα, στην Εκπαίδευση, την Ιατρική, την Κοινωνική Εργασία, τη Νομική, τη Διοίκηση Επιχειρήσεων κ.ά.

Η Διημερίδα απευθύνεται σε Ψυχοθεραπευτές/Συμβούλους Ψυχικής Υγείας όλων των προσεγγίσεων και σε επιστήμονες και επαγγελματίες αλλά είναι και ανοιχτή σε όποιον ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη θεματική.


Στο link που ακολουθεί, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς και τις αιτήσεις συμμετοχής: http://hapcea.weebly.com/conference2017.html


Εγγραφείτε ως το τέλος Σεπτεμβρίου για να επωφεληθείτε από την έκπτωση έγκαιρης εγγραφής.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X