Αρχική / Ψυχολογία / Σε ποιο ραντεβού πρέπει να κάνουμε σεξ;
Σε ποιο ραντεβού πρέπει να κάνουμε σεξ;   thumbnail

Σε ποιο ραντεβού πρέπει να κάνουμε σεξ;

Πολύ πιστεύουν ότι το να κοιμηθεί μια γυναίκα με έναν άντρα στο πρώτο ραντεβού  θα έπρεπε να τη χαρακτηρίζει και κάπως. Η αλήθεια είναι ότι ζούμε στο 2013 και κανονικά θα έπρεπε να σκεφτόμαστε κάπως διαφορετικά για το συγκεκριμένο θέμα.


«Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν το σεξ σαν ένα σημαντικό στοιχείο για να ξεκινήσει μια σχέση» λέει η κοινωνική ψυχολόγος  Justin Luhmier  « Για κάποια άτομα είναι σημαντικό να έχουν σεξουαλικές επαφές από νωρίς ώστε να ξέρουν αν θα προχωρήσουν σε σχέση με το συγκεκριμένο άτομο. Για αυτό και προτιμούν να κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού»


Αν από την άλλη το να ξεγυμνώνεστε μπροστά σε ένα τύπο που γνωρίζετε μόνο 2,5 ώρες δεν είναι  του χαρακτήρα σας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.  Το θέμα είναι ότι αυτό που πιστεύαμε μέχρι σήμερα, ότι δηλαδή το σεξ στο πρώτο ραντεβού θεωρείται λάθος γιατί του δίνεις λάθος εντύπωση για τον εαυτό σου, θεωρείται από τους ειδικούς ως απαρχαιομένη αντίληψη η οποία μας κάνει να αισθανόμαστε ντροπή για κάτι το πολύ φυσιολογικό : το ραντεβού και το σεξ.


Ξέρω τι σκέφτεστε. Βγαίνετε ραντεβού, καταλήγετε στο κρεβάτι και μετα δεν τον ξαναβλέπετε. Τι μπορεί να συμβαίνει;  Ισως να μη θέλει σχέση, μπορεί επίσης να είδε ότι τελικά δεν είστε ο τύπος του ή και στη τελική μπορεί απλά να είναι πολύ περίεργος.


Αυτή η εσφαλμένη αντίληψη που έχουμε για το σεξ μας εμποδίζει να απολαυσουμε το ραντεβού και την κατάληξη του. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι αυτό το θεματάκι  που έχουμε–το δεν κάνω τίποτα αν δεν περάσουν 3 ραντεβού πρώτα- οι άντρες οι ίδιοι δεν το θεωρούν πρόβλημα.  Κανένας άντρας δεν θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί « είναι έξυπνη, όμορφη έχουμε τα ίδια χόμπι αλλά ρε φίλε το κάναμε στο πρώτο ραντεβού»


Αν υπάρχει χημεία και βλέπετε ότι περνάτε καλά, γιατί όχι να μη κοιμηθείτε μαζί του; Eκτός αν το ένστικτό σας  λέει κάτι άλλο, αν δείτε ότι τα πάτε καλά μεταξύ σας δεν υπάρχει λόγος να του αντισταθείτε .

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X