Αρχική / Παιδί / Εθελοντική κίνηση: Γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες
Εθελοντική κίνηση: Γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες thumbnail

Εθελοντική κίνηση: Γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες

Μια σημαντική πρωτοβουλία με τίτλο "Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες" ανακοινώθηκε στη Γλυφάδα. . Φορείς της πόλης θα συγκεντρώσουν τετράδια, μολύβια γόμες, ξύστρες, σχολικές τσάντες, κασετίνες, μπλοκ ιχνογραφίας , λευκά χαρτιά Α4 κ.α και θα τα μοιράσουν στις 12,13, 14 Σεπτεμβρίου από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (Παπανδρέου και Μπότσαρη 7) σε μαθητές της πόλης που δεν έχουν τη δύναμη να τα αγοράσουν. Την πρωτοβουλία στηρίζουν: Η Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών και η ΕΣΕΕ ενώ την υπογράφουν οι : Μαρία Καρακλιούμη (αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών), Μαρία Καραβουσάλη (πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γλυφάδας), Ιωάννης Τσιγκούνης (Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών (Π.Ε) Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης), Άννα Καυκά (πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας) και Στέλιος Θεοδοσόπουλος (πρόεδρος Εθελοντικής Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Γλυφάδας .
Τις τσάντες αγάπης με τα σχολικά είδη με τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν θα τις ταξινομήσουν ανά ηλικία και φύλο οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες ενώ θα τις μοιράσουν στους μαθητές που έχουν ανάγκη, οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και οι εκπαιδευτικοί από τις 10πμ- 8μμ.
Όσοι Γλυφαδιώτες θέλουν περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία ή να συνεισφέρουν στην προσπάθεια με προσφορές, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210- 8947108, με FAX: 210- 8948558 και με e- mail στη διεύθυνση: emp_syl.glyfada@ yahoo.gr.
Πηγή: www.notiamatia.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X