Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Νομίζω ότι η γυναίκα μου με απατά… Τι να κάνω;
Νομίζω ότι η γυναίκα μου με απατά... Τι να κάνω;  thumbnail

Νομίζω ότι η γυναίκα μου με απατά… Τι να κάνω;

Αναγνώστης μας ρωτά:


Tι να κάνω να τα βρω με τη γυναίκα μου, νομίζω έχει φίλο.  Έχει 8 μήνες να κάνει έρωτα μαζί μου. Άρχισε τις συχνές εξόδους και δε μου λέει που πάει έκανε αλλαγές πάνω της θέλει να βάλει στήθος άρχισε να μιλά στο facebook και δεν ξέρω τι άλλο κάνει φοβάμαι μη με κερατώνει γιατί οι 8 μήνες χωρίς σεξ μαζί μου κάτι σημαίνουν τη στιγμή που το κάναμε κάθε μέρα… Θέλω τη βοηθεια σας


Αγαπητή αναγνώστρια, απευθύναμε το ερώτημά σας στον ψυχολόγο- ομαδικό θεραπευτή κύριο Δημήτρη Κατσαρό.Βασικά αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτός ο κύριος είναι το τι ακριβώς ζητάει. Θέλει να μάθει αν υπάρχει κάποιος άλλος άνδρας απλά; Θέλει να αποκαταστήσει τη σχέση του; Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα που δείχνει αυτή η γυναίκα είναι ότι αν δεν έχει κάτι άλλο στη ζωή της σίγουρα έχει αποσυρθεί … Ισως αυτός ο άνδρας από τη μεριά του θα έπρεπε να κάνει μια συζήτηση με διάθεση να ακούσει περισσότερο τις σκέψεις της γυναίκας σου. Όταν προσπαθούμε να καταλάβουμε πολλές φορές θέλουμε ο άλλος να ακούσει τη δική μας γλώσσα. Αλλά στην πραγματικότητα ο άλλος πιστεύει ότι είναι μια προσπάθεια να τον φέρουμε με τα νερά μας. Δίνουμε λανθασμένη εντύπωση με αυτόν τον τρόπο και δεν λύνουμε το πρόβλημα. Ας ακούσουμε με πραγματική διάθεση κατανόησης είναι πολύ πιο αποτελεσματικό.


Μια κουβέντα λοιπόν χρειάζεται για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στη σχέση τους. Και πρέπει να είναι προετοιμασμένος να ακούσει δύσκολα πράγματα. Ίσως ακούσει και μια σκληρή κριτική για τον ίδιο, αλλά όταν θα τελειώσει η κριτική μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα που δεν ήξερε. Μπορεί να αποκαλυφθεί ότι αυτή η γυναίκα είναι πληγωμένη ή θυμωμένη για κάποιο λόγο που δεν τον περίμενε. Η αλήθεια είναι ότι 8 μήνες είναι πολύς καιρός για να μην έχει συνευρεθεί ένα ζευγάρι ερωτικά και δίνει την εικόνα ενός ζευγαριού σε διάσταση. Ας μιλήσουν με ειλικρίνεια για το τι τους συμβαίνει. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X