Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Τι συμβαίνει όταν ο άνδρας έχει μυστικά από τη γυναίκα του;
Τι συμβαίνει όταν ο άνδρας έχει μυστικά από τη γυναίκα του; thumbnail

Τι συμβαίνει όταν ο άνδρας έχει μυστικά από τη γυναίκα του;

Γεια σας, είμαι 50 ετών χωρισμένη με 2 μεγάλα παιδιά ανεξάρτητα. Εδώ και 8 χρόνια είμαι σε σχέση με κάποιον 47 ετών ελεύθερος και χωρίς παιδιά. Δεν μένουμε μαζί αλλά είμαστε σχεδόν κάθε μέρα μαζί στο σπίτι του ή στο δικό μου. Ενώ όλα πάνε μια χαρά και στο σεξ και γενικά η διαφορά ηλικίας δεν είναι πρόβλημα είμαι παρόλο τα 50 μου εμφανίσιμη. Γενικά το πρόβλημά μου είναι το ότι αρνείται να με γνωρίσει στη μητέρα του και υποστηρίζει ότι η μητέρα του γνωρίζει για τη σχέση μας αλλά εγώ βλέπω τις πράξεις του.  Να τονίσω ότι μένουμε στο εξωτερικό και  κάθε φορά που κατεβαίνει στην μητέρα του αρνείται να με πάρει μαζί του και όταν έρχεται μια φορά το χρόνο η μητέρα του εδώ δεν μπορώ να πάω σπίτι του και ποτέ δεν με παίρνει τηλέφωνο όταν είναι η μητέρα του εκεί. Περισσότερο με πειράζει που δεν μπορώ να παρεβρεθώ σε οικογενειακές γιορτές ή που κατεβαίνει μόνος καλοκαίρι καμιά φορά και Χριστούγεννα. Εδώ και πολύ καιρό προσπαθώ να μάθω τους λόγους. Ή αλλάζει θέμα ή θυμώνει ή άλλα πολλά διάφορα και προκειμένου να μαλώνω μαζί του το αφήνω κάθε φορά που είναι να έρθει η μητέρα του… πέφτω ψυχολογικά και μετά σκέφτομαι να τα διαλύσω όλα μετά όμως μετανιώνω και δεν το κάνω επειδή τον αγαπώ και τα αποδέχομαι. Πώς μπορώ όμως να βγάλω κάποιο συμπέρασμα χωρίς να μαλώσω μαζί του πώς μπορώ να του δώσω με καλό τρόπο για ποιο λόγο γίνεται αυτό δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ, το μυαλό μου γυρίζει κάθε μέρα γύρω από αυτό το θέμα και δεν με αφήνει να ζήσω ελεύθερα τη σχέση μου, την ευτυχία μου. Εάν εσείς έχετε κάποια συμβουλή ή κάποια γνώμη σας ευχαριστώ πολύ.


Ο συνεργάτης μας, ψυχολόγος- ομαδικός θεραπευτής κύριος Δημήτρης Κατσαρός απαντά:Συνταγή δεν υπάρχει για να χρησιμοποιήσει τη μητέρα του συντρόφου. Προφανώς ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται κάποιου είδους χώρο στον οποίο δεν θα συμμετέχει η σύντροφός του. Και έχει επιλέξει αυτός ο χώρος να είναι η μητέρα του. Πολλοί άνθρωποι έχουν ένα προσωπικό χώρο στον οποίο θεωρούν ότι δεν πρέπει ή δεν θέλουν να συμμετέχει η γυναίκα τους. Από την μεριά της η κυρία λέει ότι ενδεχομένως τον αποδέχομαι όπως είναι αλλά προβληματίζεται έντονα. Πρέπει να αποφασίσει αν αποδέχεται ή αν την ενοχλεί πολύ. Ο λόγος που διαιωνίζεται αυτός ο καβγάς και ο σύντροφος κρατά αυτή την απόσταση και επιμένει είναι η αναποφασιστικότητα. Η αναποφασιστικότητα είναι κάτι που κάνει τους ανθρώπους να είναι καχύποπτοι. Εάν κάποια στιγμή μπει μια τελεσίδικη απόφαση του στυλ "ή θα μου τη γνωρίσεις ή θα συμβεί αυτό…" θα υπάρξει μια περισσότερη σταθερότητα, μάλλον. Ίσως η κυρία θα πρέπει να ζητήσει να πάρει μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση την οποία ή θα την αποδεχτεί ή όχι. Αυτή η επαναφορά της δείχνει ότι δεν το αποδέχεται.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X