Αρχική / Ψυχολογία / Η συγκλονιστική μαρτυρία της 37χρονης γυναίκας"Εκδίδομαι για να στηρίξω τα παιδιά μου"
Η συγκλονιστική μαρτυρία της 37χρονης γυναίκας"Εκδίδομαι για να στηρίξω τα παιδιά μου" thumbnail

Η συγκλονιστική μαρτυρία της 37χρονης γυναίκας"Εκδίδομαι για να στηρίξω τα παιδιά μου"

Μια 37χρονη αλλοδαπή μητέρα τριών ανήλικων παιδιών που ζει στην Κρήτη εδώ και 8 χρόνια μιλά στο flashnews.gr.

Σύμφωνα με την ίδια, εκδίδεται λόγω μεγάλης ανάγκης και για να στηρίξει τα παιδιά της. 

"Μένω στην Ελλάδα κάπου 8 χρόνια. Η οικογένεια μου, δυστυχώς, βρίσκεται πολύ μακριά. 'Εχω τρία παιδιά που ζουν με τη γιαγιά τους, τη μητέρα μου δηλαδή. Οι δυσκολίες που συναντώ είναι πολύ μεγάλες! Βλέπετε η δουλειά που κάνω για να καταφέρω να μαζεύω χρήματα και να στέλνω πίσω στην πατρίδα δεν είναι και τόσο εύκολη. Όταν ήρθα πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη συνέχεια στη Κρήτη, έψαξα πάρα πολύ για να βρω δουλειά. Στην αρχή, δούλεψα λάντζα σε κάποια μαγαζιά και αργότερα απασχολήθηκα σε σπίτια ηλικιωμένων για τη φροντίδα τους. Τα πράγματα, όμως, άρχισαν να δυσκολεύουν και έμεινα αρκετό καιρό χωρίς δουλειά, επειδή είμαι και ξένη δεν με προτιμούσαν στις δουλειές. Έτσι, ξεκίνησα να εκδίδομαι, όπως το λέτε εσείς εδώ, για να στηρίξω τα παιδιά μου" αποκαλύπτει η 37χρονη μητέρα και στη συνέχεια συμπληρώνει: "Το έκανα αναγκαστικά, δεν υπήρχε κάτι άλλο εκείνο τον καιρό. Συζήτησα με τα άλλα κορίτσια από τη πατρίδα μου και κατέληξα σε αυτό. Είχα πιεστεί πολύ. Ήταν η μόνη δουλειά που θα μπορούσε να μου προσφέρει κάποια χρήματα, χωρίς μεγάλη καθυστέρηση". 

"Δεν νιώθω, καθόλου, περήφανη για τον εαυτό μου και γι’ αυτό που κάνω. Τις νύχτες βλέπω εφιάλτες και ξυπνάω φοβισμένη.Ξέρετε, όταν αυτοί οι άνθρωποι με αγγίζουν νιώθω ντροπή και αντιδρώ αλλά εκείνη τη στιγμή φέρνω στο μυαλό τα παιδιά μου και τους αφήνω να συνεχίσουν. Μακάρι να υπήρχε κάτι άλλο και να μην έφτανα ως εδώ", σημείωσε.Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X