Αρχική / Συνταγές / Κυρίως / Γιουβέτσι από την Άννα Δρούζα!
Γιουβέτσι από την Άννα Δρούζα! thumbnail

Γιουβέτσι από την Άννα Δρούζα!

Υλικά:


1 κιλό κρέας


350 γραμμάτια κριθαράκι


πελτέ ντομάτας


3 σκελίδες σκόρδο


Μπαχάρι


Αλάτι 


Πιπέρι


 


Διαδικασία:


Έχουμε ζητήσει από τον κρεοπώλη μας να κόψει το κρέας σε μικρά τετράγωνα κομματάκια. Βάζουμε σε ένα ταψί λίγο λάδι και τα κομματάκια κρέατος μαζί με τρεις σκελίδες σκόρδο και τα γυρνάμε τακτικά μέχρι να ροδίσουν. Ταυτόχρονα βάζουμε 2 κουταλιές πελτέ και ανακατεύουμε με νερό, δεν χρειάζεται να σκεπάσει το κρέας αλλά μέχρι τη μέση και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά στους 160 για να μαλακώσει. Προσθέτουμε μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι. Όταν γίνει το κρέας, το βγάζουμε από το ταψί και το κρατάμε χωριστά. Βάζουμε στο ταψί λίγο νερό, λίγο πελτέ ακόμα και ρίχνουμε το κριθαράκι. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να χυλώσει και βάζουμε πάλι το κρέας να ζεσταθεί. Μόλις βράσει και το κριθαράκι μπορείτε να σερβίρετε!


 


Καλή Επιτυχία! 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X