Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Ο Raf Simons έχει δικό του ντοκιμαντέρ!
Ο Raf Simons έχει δικό του ντοκιμαντέρ! thumbnail

Ο Raf Simons έχει δικό του ντοκιμαντέρ!

O Raf Simοns ανήκει πλέον στους σχεδιαστές με το δικό τους ντοκιμαντέρ.


Το ντοκιμαντέρ “Dior and I” (“Dior et Moi” στα γαλλικά) θα ανοίξει το Tribeca Film Festival World Documentary για το διαγωνισμό στις 17 Απριλίου. Έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Frederic Tcheng και έχει καταγράψει όλη τη διαδικασία δημιουργίας της πρώτης Haute Couture συλλογής που σχεδίασε ο Simons για τον οίκο γαλλικό οίκο Dior. 


 Η ιστορία του Simons βρίσκεται σε καλά χέρια καθώς ο Tcheng έχει δουλέψει και σε άλλα δυο ντοκιμαντέρ μόδας: το “Diana Vreeland: The Eye Has to Travel”, αλλά και το  “Valentino: The Last Emperor.” 


Η αλήθεια είναι βέβαια ότι φαίνεται πολύ νωρίς στη καριέρα του για να έχει δικό του ντοκιμαντέρ ο σχεδιαστής, ο οποίος είναι στον οίκο Dior εδώ και μόλις 2 χρόνια. Βέβαια μπήκε στην ομάδα του οίκου κάτω από περίεργες συνθήκες (μόλις είχε απολυθεί ο Galliano για τα σχόλια οτυ κατά των Ευραίων). 


Από μια μικρή περίληψη που διαβάσαμε για τη ταινία, το ντοκιμαντέρ δεν θα επικεντρωθεί μόνο στον σχεδιαστή αλλά και σε όλη του την ομάδα, τη πίεση, το σχεδιασμό της κολεξιόν, αλλά και λίγο από την ιστορία του οίκου. Ο Tcheng αποτυπώνει εκπληκτικά τη διαδιακασία ραψίματος των ρούχων επίσης. 


Εμείς ανυπομονούμε να το δούμε καθώς ο Simons είναι ένας από τους πιο ήσυχες φιγούρες του χώρου της μόδας και δεν μαθαίνουμε πολλά γι'αυτόν. Γι αυτό θέλουμε να μπούμε λίγο πιο πολύ στο κόσμο του και το τρόπο σχεδιασμού του.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X