Αρχική / Παιδί / Art Athina 2014 για … παιδιά!
Art Athina 2014 για ... παιδιά! thumbnail

Art Athina 2014 για … παιδιά!


Το Playroom, σε συνεργασία με τηνArt-Athina, θα πραγματοποιήσει ένα κύκλο συναντήσεων παιδιών και εικαστικών με τίτλο: Συνεντεύξεις Τέχνης.


Εικαστικοί-έκπληξη, οι οποίοι συμμετέχουν στην Art-Athina, θα συζητήσουν με τα παιδιά, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και τέλος να παίξουν μαζί τους το παιχνίδι του ‘’Ζωντανού Γλυπτού’’, εμπνευσμένο από το καλλιτεχνικό δίδυμο Gilbert and George.


Αφού επισκεφτούμε με τα παιδιά τοέργο του καλεσμένου καλλιτέχνη και σημειώσουμε στο sketchbook μας διάφορες σκέψεις σχετικά την ιστορία που κρύβει μέσα του, θα επιστρέψουμε στο talk room για να μαντέψουμε πώς μπορεί να είναι ο καλεσμένος μας και ποιες είναι οι πιο παράξενες συνήθειές του! Τι χρώμα κάλτσες φοράει; Έχει μουστάκι; Φοράει μάσκα ύπνου όταν κοιμάται; Ποιό είναι το αγαπημένο του φρούτο;


Η ομάδα του Playroom θα προσπαθεί, με βάση την υποθετική περιγραφή, να σχεδιάσει το πορτραίτο του καλλιτέχνη! Θα του μοιάζει έστω και λίγο;


Στη συνέχεια, αφού ο καλεσμένος εμφανιστεί και απαντήσει στις πιο απίθανες ερωτήσεις, θα γίνει το γλυπτό μας και τα παιδιά οι γλύπτες! Θα κολλήσουν πάνω του χρωματιστά χαρτία και ζωγραφιές, υλικά καθημερινής χρήσης και συσκευασίες, αλουμινόχαρτο και καλαμάκια! Το εργαστήριο θα κλείσει με μια ομαδική αναμνηστική φωτογραφία!

Για παιδιά 6 μέχρι 15 ετών.


 


Τοποθεσία: Κλειστό Π. Φαλήρου (γήπεδο TaeKwonDo)

Ημερομηνία: 15 – 18 Μαΐου 2014

Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος για τα εργαστήρια δωερεάν
Γενική είσοδος για την έκθεση:
Ολόκληρο: €7
Μειωμένο: €5 (φοιτητές, άτομα άνω των 65 ετών, κάτοχοι κάρτας ανεργίας)
Δωρεάν: παιδιά έως 18 ετών, ΑΜΕΑ, μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας και μέλη της AICA

Για γκρούπ επισκεπτών άνω των 10 ατόμων, παρακαλούμε επικοινωνήστε:
info@art-athina.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X