Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Πρόβλημα στύσης: Και αν ο άνδρας διστάζει να πάει στο γιατρό;
Πρόβλημα στύσης: Και αν ο άνδρας διστάζει να πάει στο γιατρό;  thumbnail

Χριστίνα, 45 ετών

Πρόβλημα στύσης: Και αν ο άνδρας διστάζει να πάει στο γιατρό;

Αναγνώστριά μας ζητά τη συμβουλή των ειδικών: 


Ο άντρας μου δεν εχει στύση: Πως θα τον πείσω να πάει σε γιατρό είναι 48 ετών. Αρνείται να το παραδεχτεί. Αρχίζουμε να έχουμε πρόβλημα στη σχέση μας. 


Αγαπητή αναγνώστρια. Απευθύναμε το ερώτημά σας στη Μαρία Φωτιάδου.


Mαρία Φωτιάδου


Πολλές φορές οι άνδρες έχουν άσχημη σχέση με τους ιατρούς. Είναι όμως και το συγκεκριμένο ζήτημα που μπορεί να τους αποτρέπει είτε γιατί ντρέπονται είτε γιατί το θεωρούν ταμπού για οποιονδήποτε λόγο. Βασικά μπορεί η αναγνώστρια να δείξει το καλό παράδειγμα, γιατί εμείς γινόμαστε πάντα παραδείγματα για τους άλλους. Να του δείξει ότι και εκείνη πάει σε γιατρό για τα δικά της γυναικολογικά ζητήματα και ότι ενδιαφέρεται για να είναι υγιής και για να έχουν μια υγιή σχέση. Μπορεί επίσης να τον βοηθήσει να επιλέξει κάποιον γιατρό που αν εμπιστεύεται γιατί είναι και το θέμα της εμπιστοσύνης στον γιατρό πολλές φορές που αποτρέπει έναν άνδρα να μιλήσει για το πρόβλημά του. Να μην το πει σαν διαταγή: Πρέπει να πας γιατί έχεις πρόβλημα, γιατί με τον αρνητισμό δεν θα κατάφέρει τίποτα απολύτως. Απλά θα πρέπει να τον παροτρύνει να κάνει ένα τσεκ απ όπως όλοι κάνουν για την υγεία τους. Και να του πει ότι είναι καλό όχι μόνο για το σεξουαλικό κομμάτι αλλά και γενικότερα για την υγεία του. Να του πει ότι είναι μια απλή εξέταση, που μπορεί να δώσει λύση και γιατί να μην το κάνει. Να μην αναφέρεται όμως στη λέξη πρόβλημα και τον κάνει να νιώσει άσχημα. 
 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X