Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Πώς να διεγείρεις τη γυναίκα παίζοντας με το στήθος και τις ρώγες (Οδηγός)
Πώς να διεγείρεις τη γυναίκα παίζοντας με το στήθος και τις ρώγες (Οδηγός) thumbnail

Πώς να διεγείρεις τη γυναίκα παίζοντας με το στήθος και τις ρώγες (Οδηγός)


Μια και πρόκειται για τα στήθη της, υπάρχουν μερικά πράγματα σχετικά με τη γυναικεία σεξουαλική ανατομία, τα οποία πρέπει να γνωρίζει κάθε άντρας. Τα στήθη θεωρούνται κύριες ερωτογόνες περιοχές του σώματος της γυναίκας. Φυσικά, κανένας δεν είπε ποτέ τι υποτίθεται ότι σημαίνει αυτό. Λοιπόν, θα σας πω τι σημαίνει για μένα και για την πλειονότητα μάλλον των γυναικών. Σημαίνει πως υπάρχουν μόνο ένα-δυο άλλα σημεία στο σώμα μας που μας δημι­ουργούν τις ίδιες υπέροχες αισθήσεις. Μερικές από μας μπο­ρούν να φτάσουν στον οργασμό, απλώς και μόνο με την παρατεταμένη διέγερση των θηλών μας.


Aπό τη θεραπεύτρια, ειδική σε ζητήματα σχέσεων Λουίζα Μπερντ. 


Πιστεύω ότι αυτό θα συνέβαινε στις περισσότερες στιγμές της σεξουαλικής μας ζωής, αν οι άντρες μπορούσαν να μά­θουν λίγα περισσότερα για το ποια πράγματα μας αρέσουν πε­ρισσότερο. Τα ηλίθια εκείνα Βιβλία λένε συνήθως στον άντρα να διεγείρει τα στήθη της γυναίκας ή να «παίζει» μαζί τους. Αυτό δεν βοηθά σε τίποτα. Σημασία έχει αν το παιχνίδι οδη­γεί σταδιακά στη διέγερση. Αν όχι, δεν έχει κανένα νόημα. Προσοχή λοιπόν:


Το απότομο τρίψιμο ή το βαθύ μασάζ στα στήθη δεν είναι χάδια. Και τα στήθη θέλουν μόνο χάδια, και μάλιστα απαλά. Πλησιάστε τα στήθη της με κατανόηση. Αγαπήστε τα. Και μη σταματάτε να της αποδεικνύετε -με τα λόγια, τα χέρια και τα χείλη σας- πόσο πολύ τα απολαμβάνετε.


Λεύτερος κανόνας: Μην αρχίζετε με τις θηλές. Κάνετε την να το περιμένει αυτό και να το λαχταρά. Όσο περισσότερο κά­νετε το πάθος της να ενταθεί βαθμιαία, τόσο εντονότερο θα είναι αυτό, όταν θα φτάσει στο αποκορύφωμά της. Οι θηλές της -είμαι βέβαιη πως θα το ξέρετε αυτό από καιρό- είναι τό­σο ευαίσθητες ερωτικά, σχεδόν όσο και η κλειτορίδα της. Μπορεί, δηλαδή, να μην είναι απόλυτα έτσι, αλλά πάντως πλησιάζει. Αν αρχίσετε με τα χείλη και τη γλώσσα στις θηλές της, είναι σαν να την αναγκάζετε να πεταχτεί στην κορυφή του βουνού μ’ ένα μόνο πήδημα. Δοκιμάστε να χαϊδέψετε με τα δάχτυλά σας, ξεκινώντας από τις μασχάλες της μέχρι κάτω από την καμπύλη του στήθους της. Προχωρείστε τα χέρια σας, με ελαφρά κυκλικά χάδια πάνω στο κάθε στήθος της, αγ­γίζοντας τη σκουρόχρωμη περιοχή. Αλλά, όχι ακόμα τις θη­λές. Χουφτώστε τα με τα χέρια σας, ανασηκώνοντάς τα, κάνοντάς τα να τρεμοπαίζουν λίγο και πιέζοντάς τα μ’ ένα αργό, ερωτικό «μασάζ».


Κάντε με τα χείλη και τη γλώσσα σας την ίδια διαδρομή, σε κύκλους που πλησιάζουν συνεχώς, αλλά δεν αγγίζουν ακό­μα τις θηλές που περιμένουν ανυπόμονα. Πιέστε τα χείλη σας στο χώρισμα του στήθους της, ενώ τρίβετε απαλά τα στήθη της επάνω στα μάγουλά σας. Όταν προχωρήσετε τόσο πολύ, σταματείστε για λίγο! Μη φτάνετε αμέσως στις θηλές της. Ασχοληθείτε με φιλιά και χάδια, πριν ξαναγυρίσετε στα στήθη. Για κάθε πράγμα που κάνετε, αφήνετέ την πάντα να λαχταρά κι άλλο από το ίδιο χάδι.


Όταν διεγείρετε για πρώτη φορά τις θηλές της, κάνετέ το με τα χείλη και τη γλώσσα και όχι με τα δάχτυλά σας. Ο κα­νόνας αυτός δεν είναι απόλυτος, αλλά υπάρχει κάποιος λόγος γι’ αυτό. Οι θηλές είναι πολύ ευαίσθητες και μπορούν να ερε­θιστούν πολύ εύκολα. Τα χείλη και η γλώσσα σας είναι, πι­στεύω, λιγότερο σκληρά και μοιάζουν λιγότερο με γυαλόχαρ- ιο από τα δάχτυλά σας. Και η γλώσσα σας μπορεί να λιπάνει τις θηλές της με σάλιο, για να ελαττώσει την τριβή. Μη με παρεξηγείτε. Δεν λέω πως η κοπέλα θέλει έναν άντρα με χέ­ρια σαν ροδοπέταλα. Της αρέσουν τα ανδρικά χέρια σας, αλ­λά, αν ερεθιστούν οι θηλές της, τότε μπορεί να διακοπεί το μέρος αυτό της απόλαυσης και θα είναι κρίμα. Ακολουθώντας τον βασικό μας κανόνα, να μην της τα προσφέρετε όλα μαζί, να είστε φιλάργυρος στη χρήση της γλώσσας σας πάνω στις θηλές της… Λεν χρειάζετε να την κακομάθετε – τουλάχιστον όχι ακόμα. Σύρετε τη γλώσσα σας επάνω και γύρω στη μια θηλή δύο ή τρεις φορές.


Μετά, πηγαίνετε στην άλλη. Βάλτε τα χείλη σας πάνω της μ’ ένα ελαφρό φιλί και κινείστε την άκρη της γλώσσας σας γρήγορα εμπρός και πίσω, πάνω και κάτω. Δοκιμάστε να πιέ­σετε ελαφρά τη θηλή της ανάμεσα στα χείλη σας.


Ορισμένοι ειδικοί του σεξ συνιστούν να δαγκώνετε ελα­φρά τις θηλές. Και πρέπει να παραδεχτώ πως αυτό μπορεί να διεγείρει την κοπέλα, αλλά και να τονίσω πως είναι καλύτερα να διατηρεί εκείνη απεριόριστη εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνει εκείνος.


 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X