Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να φλερτάρεις μια γυναίκα
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να φλερτάρεις μια γυναίκα  thumbnail

Λευτέρης, 29 ετών

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να φλερτάρεις μια γυναίκα

Αναγνώστης μας ρωτά: 


Γιατί οι γυναίκες είναι απόμακρες και δε φλερτάρουν και αντιδρούν άσχημα όταν ένας άνδρας προσπαθεί να τους μιλήσει;


Αγαπητέ αναγνώστη στο ερώτημά σου απάντησε η 


Aπαντά η ψυχολόγος  Δρ. Μαρία Φωτιάδου


 


Mαρία Φωτιάδου


Αυτό που θα ήθελα να πούμε είναι ότι ο αναγνώστης μας θα πρέπει να ερευνήσει τον τρόπο που ο ίδιος φλερτάρει τις γυναίκες και να δει μήπως είναι απότομος και προκαλεί αντιδράσεις θυμού σε όσες γυναίκες προσεγγίζει. Κάτι λοιπόν που θα πρέπει να σκεφτεί είναι ο τρόπος που τις προσεγγίζει. Οι γυναίκες στο φλερτ θέλουν τον άνδρα να είναι τολμηρός αλλά να μην ξεπερνά τα όρια, στην αρχή απότομες φράσεις κινήσεις μπορεί να τις ενοχλήσουν, η διακριτικότητα λοιπόν είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Ο άνδρας πρέπει να είναι προσεκτικός και ως προς τα μηνύματα που θα λάβει στην αρχή της επικοινωνίας και να μη βιάζεται, να εξελίσσεται αυτή η επικοινωνία βήμα προς βήμα και σταδιακά ανάλογα και με τη διάθεση που δείχνει η γυναίκα εκείνη τη στιγμή. Δε χρειάζεται όλα να γίνουν και να ειπωθούν από την πρώτη στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο οι γυναίκες μπορούν να εμπιστευθούν έναν άνδρα πολύ πιο εύκολα και γίνονται λιγότερο απόμακρες. Πολλές φορές η διαχυτικότητα στο φλερτ είναι αυτή που φοβίζει μια γυναίκα και απογοητεύει τον άνδρα με τις αντιδράσεις της. Μια γυναίκα – τις περισσότερες φορές- όταν νιώσει κολακευμένη, ακόμα και όταν δεν ενδιαφέρεται ερωτικά, θα αντιδράσει θετικά στην κίνηση του άνδρα. Θυμό δείχνουν όταν ο τρόπος δεν είναι κολακευτικός για εκείνες.


 


‘Ενας άνδρας επίσης που απογοητεύεται συχνά στο φλερτ θα πρέπει να εξετάσει: Σε ποιον τύπο γυναίκας απευθύνεται συνήθως; Έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο ή απλά παίζει με τις πιθανότητες; Μήπως θα πρέπει να εστιάσει σε έναν τύπο γυναίκας που να τον έλκει και να έχουν κοινά στοιχεία ώστε να μην βρίσκεται συνέχεια σε κατάσταση απόρριψης; 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X