Αρχική / Συνταγές / Κυρίως / Μπριζόλα με Blue cheese και τυρί κρέμα
Μπριζόλα με Blue cheese και τυρί κρέμα thumbnail

Μπριζόλα με Blue cheese και τυρί κρέμα


Συστατικά:





4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
4 κ.σ. τυρί κρέμα
1/2  φλ. φρέσκο γάλα
1 κ.γλ.  μουστάρδα
250 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 κ.σ.  ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
1 πρέζα θυμάρι
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι, πιπέρι





 




Οδηγίες:



1. Ψήνουμε τις μπριζόλες στη σχάρα ή στον φούρνο ανάλογα με τις προτιμήσεις μας (λιγότερο ψημένες ή καλοψημένες). Υπολογίζουμε να τις γυρίσουμε μόνο 1 φορά. Χρειάζεται περίπου 15 λεπτά ψήσιμο από τη μία και 10 λεπτά από την άλλη πλευρά.


2. Ζεσταίνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Τα ανακατεύουμε για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά. 


3. Χαμηλώνουμε την ένταση της εστίας και προσθέτουμε το γάλα, τη μουστάρδα, το θυμάρι και το τυρί κρέμα.


4. Ανακατεύουμε και μόλις δέσει η σάλτσα, περιχύνουμε τις μπριζόλες και σερβίρουμε.


Γαρνίρουμε τις μπριζόλες με ανάμεικτο βρασμένο άγριο ρύζι και μπασμάτι.






http://www.gourmed.gr/



Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X