Βίαιο σεξ με πρόστυχα λόγια: Τι θέλουν οι γυναίκες thumbnail

Γιάννα, 45 ετών

Έχω δεσμό με έναν άντρα εδώ και 4 μήνες είμαστε συνομίληκοι 45 ετών ενώ στην αρχή ήταν τρυφερός στο κρεβάτι και φοβόταν μη με χάσει τώρα μου έβγαλε έναν άλλο χαρακτήρα δηλαδή είναι πιο βίαιος στο σεξ νευριάζει αν κουραστώ στο σεξ λέει βρωμόλογα και γενικά νοιάζεται μόνο για το σεξ.

Βίαιο σεξ με πρόστυχα λόγια: Τι θέλουν οι γυναίκες

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Έχω δεσμό με έναν άντρα εδώ και 4 μήνες είμαστε συνομίληκοι 45 ετών ενώ στην αρχή ήταν τρυφερός στο κρεβάτι και φοβόταν μη με χάσει τώρα μου έβγαλε έναν άλλο χαρακτήρα δηλαδή είναι πιο βίαιος στο σεξ νευριάζει αν κουραστώ στο σεξ λέει βρωμόλογα και γενικά νοιάζεται μόνο για το σεξ. 


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Γιώργος Πανταζόπουλος. 


Καλησπέρα. Το σεξ είναι μία ενστικτώδη πράξη κατά την οποία τα άτομα χαλαρώνουν και προσπαθούν να αφεθούν. Η σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού αφορά και τους δύο οπότε καλό θα ήταν να συζητήσετε με τον σύντροφο σας όλα όσα σας απασχολούν και να εκφράσετε όποια τυχόν δυσαρέσκεια έχετε, σχετικά με την αλλαγή στην σεξουαλική συμπεριφορά του συντρόφου σας. Μέσα από την συζήτηση μπορούν να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι ευχαρίστησης οι οποίοι να τονώσουν τη σεξουαλική σας χημεία. Μη ντραπείτε να μιλήσετε στον σύντροφο σας για τη δική σας σεξουαλική ευχαρίστηση και ικανοποίηση ώστε να βρείτε πως μπορείτε και οι δύο να περνάτε όμορφα κατά τη διάρκεια του σεξ.
Διαβάστε επίσης: ΄Αγριο σεξ 


Στις περισσότερες φαντασιώσεις οι γυναίκες μπαίνουν σε κατάσταση υποταγής. Βλέπουν ότι υφίστανται εξαναγκασμούς με τη βία. Αλλά είναι μία βία στην οποία δεν νιώθουν θύματα γιατί την ελέγχουν κάθε στιγμή. Αυτή η βία δεν πονάει “πραγματικά".


Γιατί οι γυναίκες φαντασιώνονται τη βία στο σεξ;


Αυτό το σενάριο κυρίαρχου/υποταγμένου επιτρέπει στις γυναίκες ν ‘αποτινάξουν την καταπίεση των πνευματικών εμποδίων που προέρχονται από την ηθική, την θρησκεία, την κοινωνία. Κι αυτό τους “επιτρέπει” να φτάσουν σε οργασμό.
Μια αληθινή εξομολόγηση όπως καταγράφηκε σε σχετική έρευνα του F Magazine. 

Μαρία, 30 ετών: Όταν επικαλούμαι φαντασιώσεις, είναι εικόνες βίας ή εξαναγκασμού. Για παράδειγμα, συχνά ονειρεύομαι πως ένα τεράστιο σκληρό πέος με διεισδύει με βία παρά τις ικεσίες μου, ενώ την ίδια στιγμή δυο άντρες με τα μάτια καλυμμένα με μάσκα, με γλείφουν και μου δαγκώνουν ασταμάτητα τα στήθη. Ο τέταρτος άνδρας κρατάει τα χέρια μου ακίνητα, βρίσκεται πάνω από το κεφάλι μου και διευθύνει τις κινήσεις των άλλων ενώ με φιλάει. Συνήθως είναι ο σύντροφος μου που παίζει το ρόλο του επιβλέποντα και στέκεται πάνω από το κεφάλι μου. Είναι πολύ αυταρχικός με χτυπά. Θέλω κατά βάθος να του προσφέρθώ ολοκληρωτικά. Με αυτή τη  φαντασίωση φτάνω στο μέγιστο οργασμό”.Ο άνδρας αφέντης…

Μέσα από αυτή την φαντασίωση, καταλαβαίνουμε ότι πολλές γυναίκες θέλουν τον άνδρα αφέντη.

Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το ολίσθημα της έννοιας του μαζοχισμού από τον τομέα της σεξουαλικής διαστροφής( κάποιος μπορεί να φτάσει στην ηδονή μόνο αν υποφέρει) στον αποκλειστικά θηλυκό ηθικό τομέα (γυναίκα που “είναι φτιαγμένη” για  την προσφορά του εαυτού της, τη θυσία). Κάποιες φορές οι γυναίκες νιώθουν τον πόνο να τις εξυψώνει ηθικά και ο έτσι ο “μαζοχισμός” των γυναικών είναι κατά κάποιο τρόπο γίνεται “φυσιολογικός”. 


Μια άλλη γυναίκα 38 ετών επίσης εξομολογείται:"Για να φτάσω γρηγορότερα σε οργασμό με τον σύζυγό μου σκέφτομαι την παρακάτω φαντασίωση: Είμαι φυλακισμένη, είμαι σκλάβα και μου κάνουν βασανιστήρια. Συνήθως με μαστιγώνουν. Θυμάμαι μια σκηνή που είχα δει από μια ταινία την "Ιστορία της Ο". Οι σκηνές όπου η Ο μαστιγώνεται με κάνουν να φτάνω σε τέτοια διέγερση που ο οργασμός είναι αναπόφευκτος. Αλλά δεν ξεκίνησε από την ταινία η φαντασίωσή μου. Την είχα και πριν δω το φιλμ. Η σκηνή που είδα απλά ενδυνάμωσε τη φαντασίωσή μου"[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X