Forbes 2020: Οι πιο ακριβοπληρωμένες διάσημες στον κόσμο

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε μια από τις πολλές λίστες του και αυτή τη φορά πρόκειται για του πιο ακριβοπληρωμένους σταρ σε όλο τον κόσμο.

Αν και το Forbes δημοσίευσε πρόσφατα ότι η Κάιλι Τζένερ έχει υπερβάλει σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά στην ιδιότητά της ως δισεκατομμυριούχος, τώρα το περιοδικό ανακοίνωσε ότι είναι η διασημότητα με τα υψηλότερα κέρδη για το 2020.

H περιουσία της Κάιλι Τζένερ αγγίζει τα 900 εκατομμύρια δολάρια

Και αυτό το οφείλει στα τεράστια έσοδα από την πώληση της μάρκας καλλυντικών «Kylie Cosmetics». Η σταρ, που κέρδισε πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση, άφησε πίσω τους Κάνιε Γουέστ, επαγγελματίες αθλητές και ηθοποιούς και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Η Κάιλι Τζένερ πούλησε το 51% των μετοχών της Kylie Cosmetics πέρυσι στον όμιλο Coty Inc, στον οποίο ανήκουν τα brand προϊόντων ομορφιάς πολυτελών εμπορικών σημάτων, όπως οι Marc Jacobs και Gucci, καθώς και Covergirl και Max Factor εισπράττοντας 600 εκατομμύρια δολάρια, με φόρους, 540 εκατομμύρια δολάρια που προστέθηκαν στην περιουσία της, η οποία ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια δολάρια.

Και η Μπίλι Άιλις στη λίστα του Forbes

Στη λίστα των 10 πλουσιότερων διάσημων την Κάιλι Τζένερ ακολουθούν oι: Κάνιε Γουέστ (170 εκατ. δολάρια), Ρότζερ Φέντερερ (106, 3 εκατ. δολάρια), Κριστιάνο Ρονάλντο (105 εκατ. δολάρια), Λιονέλ Μέσι (104 εκατ. δολάρια), Τάιλερ Πέρι (97 εκατ. δολάρια), Νεϊμάρ (95,5 εκατ. δολάρια), Χάουαρντ Στερν (90 εκατ. δολάρια), ΛεΜπρον Τζέιμς (88,2 εκατ. δολ.) και Ντουέιν The Rock Τζόνσον (87,5 εκατ. δολάρια).

Σύμφωνα επίσης, με τη λίστα τρεις αστέρες κέρδισαν συνολικά 300 εκατ. δολάρια και αυτοί είναι ο Ράιαν Ρέινολντς, όντας στη θέση 18 της λίστας με 71,5 εκατ. δολάρια, η Μπίλι Άιλις, στη θέση 43 με 53 εκατ. δολάρια και ο Τζέρι Σάινφελντ στη θέση 46 με 51 εκατ. δολάρια.

https://www.instagram.com/p/CAtCpDDnadw/

https://www.instagram.com/p/B8aVUPIFdR9/

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πώς παραμένει σταθερή, στα κιλά που θέλει η Κάιλι Τζένερ; Η διατροφή που τηρεί με… ευλάβεια

Μπίλι Άιλις: Από άγνωστη έφηβη με κατάθλιψη στα 13 της, «Γυναίκα της Χρονιάς» πριν καν ενηλικιωθεί – Η νεαρή σταρ που… σπάει ρεκόρ πωλήσεων, γράφει τραγούδια σε λεωφορείο και λατρεύει τα φαρδιά ρούχα και τα μακριά νύχια

Σχετικά άρθρα