Θα εκπλαγείς! Τι κοιτάει η γυναίκα στον άνδρα για να κάνει σεξ μαζί του thumbnail

Θα εκπλαγείς! Τι κοιτάει η γυναίκα στον άνδρα για να κάνει σεξ μαζί του

Τι είναι αυτό που τελικά θέλουν οι γυναίκες; Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι τι θέλουν οι γυναίκες για να κοιμηθούν με έναν άνδρα; Τι τσεκάρουν πριν κάνουν και για να κάνουν έρωτα μαζί του;


Πολλοί θα υπέθεταν πως το πρώτο που κοιτά η γυναίκα είναι το καλοσχηματισμένο σώμα. Πράγματι ειδικά με τα σημερινά πρότυπα που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας έχουν βομβαρδίσει, ένα γυμνασμένο σώμα είναι πολύ ελκυστικό και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτούν οι σύγχρονες γυναίκες. Πόσες και πόσες αράδες έχουν γραφτεί για τα οπίσθια, τα μπράτσα, τους κοιλιακούς, το φουσκωμένο στήθος.


Κύριοι, μην το παρακάνετε με το γυμναστήριο. Οι γυναίκες απολαμβάνουν τα αποτελέσματά του και διεγείρονται δεόντως αλλά δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό που θα σου δώσει το πράσινο φως για το κρεβάτι. Και μην πάει ο νους σου στο πορτοφόλι. Είτε είναι γεμάτο είτε όχι, το χρήμα μπορεί να αποτελεί για κάποιες γυναίκες σεξουαλικό κίνητρο αλλά για τις πιο φυσιολογικές γυναίκες δεν αποτελεί τον βασικό ερωτικό πόλο έλξης. Το χρήμα κάποιες φορές μπορεί να «αγοράσει» τον έρωτα, όχι όμως και τον αληθινό πόθο.


Για να ανακαλύψεις το μυστικό κοίταξε το πρόσωπό σου στον καθρέφτη. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης, δημοσιευμένη στο επιστημονικό περιοδικό Psychological Science  καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αυτό που οι γυναίκες κοιτάνε πρώτα από όλα σε έναν άνδρα είναι το πρόσωπό τους. Και το επόμενο ερώτημα που τίθεται είναι: Ποια ανδρικά πρόσωπα είναι τα πιο θελκτικά;


Οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με πλατύ πρόσωπο με τις συμμετέχουσες στην έρευνα να τονίζουν πως οι άνδρες αυτοί διεγείρουν πολύ τα σεξουαλικά τους ένστικτα μιας και φαντάζουν στα μάτια τους γοητευτικοί, επιβλητικοί και δυνατοί εραστές. Ισχύει το ότι οι άνδρες που έχουν σε αναλογία μεγαλύτερο σε πλάτος πρόσωπο από ότι σε ύψος έχουν μεγαλύτερα ποσοστά τεστοστερόνης και το αντιλαμβάνονται αυτό τα θηλυκά; Ενδεχομένως ναι, απαντούν μερικοί επιστήμονες.


Και τι κάνεις αν δεν έχεις πλατύ πρόσωπο;


Ηρέμησε. Σύμφωνα με τα πονήματα της έρευνας, οι γυναίκες θέλουν αυτούς τους άνδρες για σεξ μόνο όχι για σχέση. Ο λόγος; Άγνωστος ακόμα για τους ειδικούς. Και εκεί που θα κοιτιέσαι στον καθρέφτη σκέψου: Οι γυναίκες λειτουργούν εγκεφαλικά στον έρωτα και στο σεξ. Πριν πάρεις τον χάρακα και αρχίσεις να μετριέσαι θυμίσου: Η προσωπικότητα και η ψυχή σου είναι τα μόνα που δεν μετριούνται και μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να λιώνει για σένα. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X