Φιλέτο λαβράκι σοτέ με πρασόρυζο και βελουτέ ψαριού

<h4>ΥΛΙΚΑ</h4>
<ul class="resizable">
<li>
<div class="list_title">Για το λαβράκι</div>
<div class="list_content">
<ul>
<li>60 γρ. ελαιόλαδο</li>
<li>400 γρ. λαβράκι φιλέτο χωρίς πέτσα, κομμένο σε 2 κομμάτια</li>
<li>αλάτι</li>
</ul>
</div>
</li>
<li>
<div class="list_title">Για το πιάτο</div>
<div class="list_content">
<ul>
<li>λαβράκι σοτέ</li>
<li>πρασόρυζο</li>
<li>σάλτσα βελουτέ ψαριού</li>
</ul>
<p> </p>
</div>
</li>
</ul>
<h4>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</h4>
<p><strong>Για το λαβράκι</strong></p>
<p>Τοποθετούμε ένα τηγάνι (κατά προτίμηση αντικολλητικό) σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.</p>
<p>Αλατίζουμε και σοτάρουμε το ψάρι στο τηγάνι ώστε να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.</p>
<p>Τοποθετούμε τα φιλέτα σ' ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 C, μέχρι το ψάρι να ψηθεί εσωτερικά αλλά να παραμείνει ζουμερό.</p>
<p><strong>Για το πιάτο</strong></p>
<p>Σερβίρουμε το φιλέτο ψαριού σοτέ με πρασόρυζο και σάλτσα βελουτέ ψαριού.</p>
<p>yiannislucacos.gr</p>

Σχετικά άρθρα