Αρχική / Υγεία / Η Υγεία μου / Ογκολογία / Ενημερώσου δωρεάν για τον καρκίνο του μαστού!
Ενημερώσου δωρεάν για τον καρκίνο του μαστού! thumbnail
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» έχοντας ως στόχο την ενημέρωση των γυναικών για τις μεθόδους πρόληψης του καρκίνου του μαστού καθώς και την κινητοποίησή τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο, υλοποιεί ένα ετήσιο Πρόγραμμα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού σε Χώρους Εργασίας. Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται από τα καθαρά έσοδα του Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure® 2012. Μην διστάσετε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για να γίνει ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και στον δικό σας χώρο εργασίας. Η πρόληψη σώζει ζωές και όλες πρέπει να γνωρίσουμε πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την ζωή και την υγεία μας. Λίγα Λόγια για το Πρόγραμμα: H υλοποίηση των ενημερωτικών παρεμβάσεων είναι διάρκειας 1 ώρας και 45 λεπτών και παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε όσες εταιρείες το επιθυμούν. Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν: -Χειρουργός Μαστού ή Ογκολόγος – Παθολόγος ή Ακτινοδιαγνωστής Μαστού, Ομιλία με θέμα: «Ο Καρκίνος του Μαστού: Παράγοντες Κινδύνου, Σημεία και Συμπτώματα, Μέθοδοι Έγκαιρης Διάγνωσης» -Κλινικός Διατροφολόγος, Ομιλία με θέμα: «Ο Ρόλος της Διατροφής στην Πρωτογενή Πρόληψη» -Κοινωνική Λειτουργός ή Ψυχολόγος, Ομιλία με θέμα: «Ανασταλτικοί Παράγοντες Πρόληψης» -Γυναίκα με εμπειρία καρκίνου του μαστού, εκπαιδευμένη εθελόντρια του Συλλόγου Ομιλία με θέμα: «Προσωπική Εμπειρία» Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, οι εργαζόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους ειδικούς για τα θέματα που τις απασχολούν καθώς και να λάβουν ενημερωτικά έντυπα για τον καρκίνο του μαστού και για τη διατροφή. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.almazois.gr, θα διαμορφωθεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ετήσιας υπενθύμισης για την διενέργεια του απαιτούμενου ελέγχου σύμφωνα με την ηλικία. Στην Ευρώπη ο καρκίνος μαστού αγγίζει τις 430.000 νέες περιπτώσεις το χρόνο και καταγράφονται περίπου 132.000 θάνατοι ετησίως. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Άλμα Ζωής» καλεί τις εταιρείες να συμμετάσχουν στην παγκόσμια προσπάθεια ενάντια στον καρκίνο του μαστού και να δώσουν τη δυνατότητα μέσω αυτού του Προγράμματος στις εργαζόμενες γυναίκες τις εταιρίας τους να ενημερωθούν και να κινητοποιηθούν για ένα τόσο σοβαρό θέμα υγείας. Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα καθώς και για δηλώσεις ενδιαφέροντος, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα του Συλλόγου, 210 4180006 και 210 8815444. Σε συνεργασία: Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής

Ενημερώσου δωρεάν για τον καρκίνο του μαστού!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» έχοντας ως στόχο την ενημέρωση των γυναικών για τις μεθόδους πρόληψης του καρκίνου του μαστού καθώς και την κινητοποίησή τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο, υλοποιεί ένα ετήσιο Πρόγραμμα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού σε Χώρους Εργασίας. Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται από τα καθαρά έσοδα του Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure® 2012.

Μην διστάσετε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για να γίνει ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού και στον δικό σας χώρο εργασίας. Η πρόληψη σώζει ζωές και όλες πρέπει να γνωρίσουμε πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την ζωή και την υγεία μας.

Λίγα Λόγια για το Πρόγραμμα:

H υλοποίηση των ενημερωτικών παρεμβάσεων είναι διάρκειας 1 ώρας και 45 λεπτών και παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε όσες εταιρείες το επιθυμούν.

Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν:

Χειρουργός Μαστού ή Ογκολόγος – Παθολόγος ή Ακτινοδιαγνωστής Μαστού,

Ομιλία με θέμα: «Ο Καρκίνος του Μαστού: Παράγοντες Κινδύνου, Σημεία και Συμπτώματα, Μέθοδοι Έγκαιρης Διάγνωσης»

-Κλινικός Διατροφολόγος,

Ομιλία με θέμα: «Ο Ρόλος της Διατροφής στην Πρωτογενή Πρόληψη»

-Κοινωνική Λειτουργός ή Ψυχολόγος,

Ομιλία με θέμα: «Ανασταλτικοί Παράγοντες Πρόληψης»

-Γυναίκα με εμπειρία καρκίνου του μαστού, εκπαιδευμένη εθελόντρια του Συλλόγου

Ομιλία με θέμα: «Προσωπική Εμπειρία»

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, οι εργαζόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους ειδικούς για τα θέματα που τις απασχολούν καθώς και να λάβουν ενημερωτικά έντυπα για τον καρκίνο του μαστού και για τη διατροφή.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, www.almazois.gr, θα διαμορφωθεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ετήσιας υπενθύμισης για την διενέργεια του απαιτούμενου ελέγχου σύμφωνα με την ηλικία.

Στην Ευρώπη ο καρκίνος μαστού αγγίζει τις 430.000 νέες περιπτώσεις το χρόνο και καταγράφονται περίπου 132.000 θάνατοι ετησίως. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Άλμα Ζωής» καλεί τις εταιρείες να συμμετάσχουν στην παγκόσμια προσπάθεια ενάντια στον καρκίνο του μαστού και να δώσουν τη δυνατότητα μέσω αυτού του Προγράμματος στις εργαζόμενες γυναίκες τις εταιρίας τους να ενημερωθούν και να κινητοποιηθούν για ένα τόσο σοβαρό θέμα υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα καθώς και για δηλώσεις ενδιαφέροντος, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα του Συλλόγου, 210 4180006 και 210 8815444.

Σε συνεργασία: Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X