Υλικά για 4 άτομα Υλικά -2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο |
Eκτέλεση
Σοτάρουμε τον κιμά με το λάδι σε μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά περίπου. Bάζουμε το ψιλοκομμένο κρέας και το σκόρδο, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το νερό και το αφήνουμε να πάρει βράση. Pίχνουμε τα μπαχαρικά και το αλάτι, και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Βάζουμε τον ντοματοπελτέ και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και βράζουμε για 30 ακόμη λεπτά. Tελειώνουμε με τα φασόλια, τον ζωμό του μοσχαριού και τον μαϊντανό συνεχίζοντας το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Στο σερβίρισμα, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί.