Υλικά για 4 άτομα Υλικά -400 γρ. βίδες ολικής αλέσεως |
Eκτέλεση
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις βίδες σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Σουρώνουμε και τις κρατάμε ζεστές. Στο μεταξύ, τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κολοκυθάκια, το σκόρδο, τα αμύγδαλα και τα ψίχουλα για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τον μισό βασιλικό χοντροκομμένο, το καβούρι, τον χυμό και το ξύσμα του λάιμ. Ανακατεύουμε καλά με τις βίδες, πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο βασιλικό και σερβίρουμε.