Ψάρι σοτέ, με λαχανικά thumbnail

Ψάρι σοτέ, με λαχανικά

Υλικά



  • 400 γραμμάρια φιλέτο ψάρι (ρωτήστε τον ψαρά για κάτι φρέσκο που γίνεται σοτέ στην κατσαρόλα)

  • 2 πιπεριές (κίτρινη και κόκκινη)

  • 1 κρεμμύδι

  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο

  • 2 σκελίδες σκόρδο

  • 2 κολοκυθάκια

  • 5-8 ντοματίνια

  • Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση



  • Κόψτε το ψάρι σε κύβους

  • Πλύντε τα λαχανικά, κόψτε τα σε λωρίδες, κόψτε τα ντοματίνια στα δύο

  • Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τα σκόρδα

  • Σε βαθύ τηγάνι ροδίστε ελαφρά το κρεμμύδι και τα σκόρδα

  • Προσθέστε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια και ροδίστε για άλλα 4 λεπτά

  • Ρίξτε τα ντοματίνια και ροδίστε για άλλα 4 λεπτά

  • Σπρώξτε τα λαχανικά στην άκρη και ρίξτε το ψάρι να ροδίσει καλά για 3 λεπτά

  • Προσθέστε ελάχιστο νερό, αλάτι και πιπέρι μπόλικο

  • Αφήστε να βράσει για 7 λεπτά και σερβίρετε

  • Τρώγεται εκπληκτικά με ρύζι, βραστές πατάτες, πουρέ ή με μια πράσινη σαλάτα


Tip: Αυτό το πιάτο μαγειρεύεται ιδανικά σε γουόκ, βαθύ και βαρύ ασιατικό τηγάνι, όπου θα μπορείτε -μόλις τα αγοράσετε- να μαγειρεύετε τα πάντα!

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X