Μετρώ 18 μέρες καθυστέρηση και πονάω: τι μπορεί να συμβαίνει; thumbnail

Η ΚΑΙΤΗ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BORO.GR

Υπάρχει προφανής ορμονική διαταραχή στα πλαίσια της οποίας μπαίνει και η πιθανότητα εγκυμοσύνης. Να κάνετε τεστ κυήσεως....

Μετρώ 18 μέρες καθυστέρηση και πονάω: τι μπορεί να συμβαίνει;

Αναγνώστρια μας ρωτά: Καλησπέρα σας. Είμαι 38 ετών και σας γράφω από επαρχία. Δεν έχω παιδάκι αλλά θέλουμε πολύ να κάνουμε με τον άντρα μου. Τους τελευταίους 4 μήνες αδιαθετουσα και πονούσα πάρα πολύ στην δεξιά πλευρά της κοιλιάς χαμηλά. Τις 3-4 πρώτες μέρες, μετά περνούσε. Τον προηγούμενο μήνα αδιαθετησα με 11 μέρες καθυστέρηση. Είχα κανονική ροή και ο πόνος που σας προανέφερα περιορίστηκε στη μια μέρα και όχι τόσο έντονος όσο άλλες φορές. Αυτό το μήνα δεν έχω αδιαθετήσει και μετρω ήδη 18 μέρες καθυστέρηση. Είχα πριν κάποιες μέρες καφέ υγρά τα οποία δεν έχω τώρα αλλά γενικά έχω κάποια πονάκια και νιώθω το στήθος μου πρησμένο. Θα ήθελα να μου πείτε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Έγκυος δεν νομίζω να είμαι. Πιστευται ότι είναι κάτι ανησυχητικό; Ο γιατρός μου απουσιάζει και θα θελα τη γνωμη σας γιατί είμαι πολύ ανήσυχη. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Περιμένω απάντηση σας.


Από τον Αλέξανδρο Τζεφεράκο, μαιευτήρα–γυναικολόγο, συντονιστή της «Μονάδας Γονιμότητας» στο μαιευτήριο «ΡΕΑ».


 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Υπάρχει προφανής ορμονική διαταραχή στα πλαίσια της οποίας μπαίνει και η πιθανότητα εγκυμοσύνης. Να κάνετε τεστ κυήσεως και να σας δεί ο γυναικολόγος σας.
 


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ


Μαιευτήρας Γυναικολόγος 

Διευθυντής Μονάδας Γονιμότητας στην κλινική "ΡΕΑ"

Λεωφόρος Συγγρού 383 , τηλέφωνο 210 9495172

www.tzeferakos.gr


Διαβάστε ακόμα: 


Πώς πρέπει να υπολογίζεις τις γόνιμες μέρες

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X