Μυϊκός πόνος: με πιάνει ξαφνικά, ζαλίζομαι και θολώνει η όρασή μου thumbnail

Η ΚΑΙΤΗ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ BORO.GR

Πριν θεωρηθεί πως τα συμπτώματα είναι απλά μια κρίση πανικού, καλό είναι να εξεταστείτε κλινικά από νευρολόγο, ώστε να αποκλειστούν νευρολογικά αίτια.....

Μυϊκός πόνος: με πιάνει ξαφνικά, ζαλίζομαι και θολώνει η όρασή μου

Αναγνώστρια μας ρωτά: Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: είμαι 28 ετών και γενικά κουράζομαι πολύ στην καθημερινότητα μου λόγω των τριων μικρών παιδιών μου. Τους τελευταιους μηνες παθαινω το εξης: εκεί που κάθομαι τελείως ξαφνικα νιώθω σαν ενα δυνατό μυϊκό πόνο είτε στον λαιμό ειτε στα χέρια και αμέσως μετα ζαλάδα, θολή όραση, μούδιασμα απο τον λαιμό και πανω και αίσθημα καύσου, μυϊκό τρόμο και πόνο στην κοιλιά. Μπορεί να είναι κρίση πανικού; Και αν ναι τι να κάνω; Να σας πω επίσης οτι έκανα μαγνητική εγκεφάλου και ηταν μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ. 


 


Στο ερώτημά σας απάντησε ο Νευρολόγος, Μιχάλης Βικελής


 ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πριν θεωρηθεί πως τα συμπτώματα είναι απλά μια κρίση πανικού, καλό είναι να εξεταστείτε κλινικά από νευρολόγο, ώστε να αποκλειστούν νευρολογικά αίτια. 


 


Μιχάλης Βικελής
Νευρολόγος, MSc in Headache Medicine, PhD


 


Γενικός Γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Κεφαλαλγίας

 


Ιατρείο Κεφαλαλγίας Γλυφάδας
Λαζαράκη 8, Γλυφάδα 16675
Τηλ: 210 96 81 760 – Κιν: 6936 727278
www.headaches.gr  
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X