Η "Ψαραγορά" του WWF: ένα δημιουργικό φεστιβάλ παιχνιδιών στο McArthurGlen thumbnail
Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, 11:00 – 14:00, το WWF στήνει την πολύχρωμη «Ψαραγορά» του στον 1ο όροφο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen

Η "Ψαραγορά" του WWF: ένα δημιουργικό φεστιβάλ παιχνιδιών στο McArthurGlen

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας FishForward, η οποία υλοποιείται σε 11 χώρες με στόχο την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για τις παγκόσμιες οικολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις της υπεραλίευσης και την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης ψαρικών, το WWF και το εκπτωτικό χωριό προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε ένα δημιουργικό φεστιβάλ παιχνιδιών που θα «ταξιδέψει» τους συμμετέχοντες στο μαγικό κόσμο της θάλασσας και των ψαριών.


Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, 11:00 – 14:00, το WWF στήνει την πολύχρωμη «Ψαραγορά» του στον 1ο όροφο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen όπου οι μικροί μας φίλοι θα συμμετέχουν σε παιχνίδια, δημιουργικές δραστηριότητες, ψαρο-κατασκευές, αφηγήσεις παραμυθιών, κουκλοθέατρο και θα μάθουν, με την βοήθεια παιδαγωγών στο ρόλο των ψαρο-μάγων, για τον μαγικό κόσμο της θάλασσας και των ψαριών.


Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν αναμνηστικές, οικογενειακές, φωτογραφίες μέσα στον «βυθό» του WWF που θα τους θυμίζουν ότι κάνοντας υπεύθυνες επιλογές κρατάμε τις θάλασσές μας ζωντανές.


Περισσότερες πληροφορίες για τους σταθμούς της Ψαραγοράς και τις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν, μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.


Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.


 


 


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X