Έρχεται η άνοιξη για την Ελληνίδα μαμά!

Η Henkel Hellas ανακοινώνει την in store καμπάνια «Κερδίζεις Πάντα με προσφορές που σε αγαπούν» και επιβραβεύει τους καταναλωτές της με έως και 50% έκπτωση. Tα προϊόντα που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι οι μάρκες Dixan, Neomat, Persil,Bref & Χρωμοπαγίδα Κ2R!

Το κεντρικό σύμβολο της καμπάνιας, η Λευκή Μαργαρίτα, είναι ένα σύμβολο συνδεδεμένο με την άνοιξη και ένα χρώμα, το απόλυτο λευκό, που συμβολίζει την καθαριότητα. Τα brands Dixan, Neomat, Persil, Bref και Χρωμοπαγίδα K2R εγκαινιάζουν τη φετινή άνοιξη και γιορτάζουν αυτή την ξεχωριστή εποχή του χρόνου, προσκαλώντας όλους τους καταναλωτές να αγαπήσουν την καθαριότητα και να εξοικονομήσουν χρήματα με τις μοναδικές προσφορές που θα βρουν σε όλα τα σουπερμάρκετ. Η τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσετε την ανοιξιάτικη γενική καθαριότητα του σπιτιού σας!

Η Μιράντα Δεκάζου, Marketing & TradeMarketing Director Laundry & Home Care,δήλωσε σχετικά: «Στη Henkel Hellas μάς αρέσει να μοιραζόμαστε την αγάπη για καθαριότητα! Και τα αγαπημένα brands Dixan, Neomat, Persil, Bref και Χρωμοπαγίδα K2R έχουν σταθερή θέση, καθημερινά σε κάθε νοικοκυριό, οπότε για εμάς αυτό αποτελεί μια ακόμη αφορμή να επιβραβεύσουμε τους καταναλωτές μας! Μέσα από την καμπάνια «Κερδίζεις Πάντα με προσφορές που σε αγαπούν», ελπίζουμε κάθε νοικοκυριό να υποδεχτεί την άνοιξη, καθαρίζοντας τέλεια και ακόμη πιο οικονομικά!»

Ανακαλύψτε και εσείς λοιπόν, τη Μαργαρίτα και με τα προϊόντα Dixan, Neomat, Persil, Bref και Χρωμοπαγίδα K2Rβ ξεκινήστε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο την ανοιξιάτικη γενική καθαριότητα του σπιτιού σας!

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X