Είσαι έγκυος; 5 πρωτότυποι τρόποι για να το ανακοινώσεις στον σύντροφό σου!

Το τεστ βγήκε θετικό. Η επίσκεψη στο γιατρό επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη σου! Ανάμεικτα συναισθήματα συγκίνησης και αγωνίας!… Σε λίγους μήνες θα είσαι μάνα! Εκπληκτικό και… τρομακτικό ταυτόχρονα! Τόσον καιρό το περίμενες, το ήθελες, το σχεδίαζες! Και να που είσαι έγκυος! Και ο πατέρας; Πώς θα το μάθει; Ποιος είναι ο πιο πρωτότυπος και ευφάνταστος τρόπος για να ανακοινώσεις το ευχάριστο νέο;

Είτε είναι το πρώτο σας είτε το δεύτερο, τρίτο κλπ, πάντα είναι όμορφο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις, το κατάλληλο κλίμα, την ατμόσφαιρα και τα μέσα για να το ανακοινώσεις!

Πάρε παρακάτω μερικές ιδέες:

Φτιάξε μια αφίσα, μιμούμενη τις αφίσες ταινιών

Τι θα δείχνει; Ένα μωρό (ή ιδανικά το πρώτο υπερηχογράφημα) ή το θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Και θα γράφει: έρχεται σε 7 μήνες!

Με κομμάτια παζλ!

Υπάρχουν στο εμπόριο άσπρα παζλ τα οποία θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις, να βάψεις ή ακόμα και να τυπώσεις φωτογραφίες! Θα μπορούσες για παράδειγμα να φτιάξεις ένα κολάζ με τις δυο σας φωτογραφίες και δίπλα το υπερηχογράφημα, το τεστ εγκυμοσύνης…


Με ένα μπλουζάκι!

Το μπλουζάκι μπορεί να λέει “είμαι έγκυος”. Ή μπορεί να χαρίσεις στον σύντροφό σου ένα μπλουζάκι που να λέει ότι θα γίνει πατέρας. Σε μαγαζιά που φτιάχνουν μπλούζες υπάρχει τεράστια γκάμα ιδεών! Φυσικά αν θέλεις να αυτοσχεδιάσεις, φτιάξε τη δική σου ιδέα και πήγαινε να σου την τυπώσουν!

Με ένα μαγικό κουτάκι!

Βάλε μέσα σε ένα κουτάκι ένα μικρό σπόρο: μπορεί να ναι μια φακή, ένα ρεβίθι, ένας αρακάς… Και γράψε: Αυτό είναι το μέγεθος του παιδιού μας τώρα!

Με το ίδιο σκεπτικό μπορείς να βάλεις στο κουτάκι μια πιπίλα. Θα πιάσει το νόημα!

Γράψτου το αυθόρμητα σε ένα χαρτί!

Μπορεί να ναι ακόμα και μια απόδειξη! Ή η απόδειξη από το ίδιο το τεστ εγκυμοσύνης!

Με ένα ζευγάρι παπουτσάκια!

Ν.Κ.

Σχετικά άρθρα