Τόμας Μαρκλ: Τι δήλωσε όταν έμαθε ότι η κόρη του είναι έγκυος;

Έχουν περάσει περίπου δέκα ημέρες από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο πατέρας της, Τόμας Μαρκλ, που είχε κάνει στο παρελθόν κάποιες προκλητικές δηλώσεις, μίλησε χθες στα ΜΜΕ για το ευχάριστο νέο.

Ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ μίλησε στη Mail online και δήλωσε: «Άκουσα το νέο της εγκυμοσύνης της κόρης μου στο ράδιο και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν η ανάμνηση που την κρατούσα αγκαλιά, όταν ήταν νεογέννητη. Και σκέφτηκα ότι το μωρό μου θα κάνει μωράκι!Ένιωσα πολύ περήφανος εκείνη τη στιγμή! Η καρδιά μου γέμισε με χαρά, ευγνωμοσύνη και αγάπη τόσο για την κόρη μου αλλά και τον γαμπρό μου. Ένα μωρό είναι ευλογία και αδημονώ να δω μία μικρή Μέγκαν ή ένα μικρό Χάρι όταν γεννηθεί με το καλό το μωρό».

Η στιγμή που ήρθε στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ

Στη συνέχεια, θυμήθηκε τη στιγμή που η μικρή Μέγκαν ήρθε στον κόσμο: «ήταν 4 Αυγούστου 1981 στο Νοσοκομείο Canoga Park στα προάστια του Λος Άντζελες! Γεννήθηκε με καισαρική τομή. Η Ντόρια (η μητέρα της Μέγκαν) κοιμόταν, λόγω της αναισθησίας στην οποία είχε υποβληθεί κι έτσι ήμουν ο πρώτος που κράτησα στα χέρια μου τη νεογέννητη κόρη μας.

Όταν μου την έδωσαν να την κρατήσω στα χέρια μου ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Ήταν το πιο όμορφο μωρό που είχα δει!

Η Μέγκαν μού έκανε ένα νεύμα και εγώ την… ερωτεύτηκα. Και δεν σταμάτησα ποτέ να την αγαπάω πολύ από εκείνη τη μέρα που γεννήθηκε»!

H Meghan Markle και το παλάτι δεν έχουν πάρει ακόμα θέση για τις νέες δηλώσεις του Thomas Markle.

Πηγή: dailymail.co.uk

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τόμας Μαρκλ σε πρίγκιπα Χάρι: «Ορκίσου ότι δε θα σηκώσεις ποτέ χέρι πάνω στην κόρη μου»

Doria Ragland: Μια «κοινή θνητή» ανάμεσα στους «Γαλαζοαίματους»-Τα δάκρυα την ώρα της τελετής, η σχέση της με την Μέγκαν και η… άβολη φωτογραφία δίπλα στην Ελισάβετ!

Ο Τόμας Μαρκλ ξαναχτυπά: «Ίσως ήταν καλύτερα εάν πέθαινα»

Τόμας Μαρκλ: «Ανησυχώ για την κόρη μου – Έχει συνεχώς ένα μελαγχολικό χαμόγελο»

 

 

Σχετικά άρθρα