Τα Στρουμφάκια έγιναν 60 – Πώς γιορτάζουν στο Βέλγιο τα γενέθλιά τους;

Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια, τα Στρουμφάκια έκλεισαν πριν από λίγες ημέρες τα 60 τους χρόνια! ‘Ηταν 23 Οκτωβρίου 1958 όταν το γαλλικό περιοδικό Spirou δημοσίευσε μια ιστορία στην οποία εμφανιζόταν για πρώτη φορά ένα μπλε πλασματάκι που φορούσε άσπρο σκουφάκι και ονομαζόταν Schtroumf. Το ακολουθούσαν μια σειρά από ολόιδια μπλε πλασματάκια που είχαν έναν αρχηγό με κόκκινο σκουφί. Το τεύχος είχε μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα, ο δημιουργός του,  ο Κυλιφόρ, με το καλλιτεχνικό όνομα Peyο, να αποφασίσει να δημοσιεύσει το 1959 μια ιστορία με πρωταγωνιστές τα Στρουμφάκια!

Κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία των Στρούμφ, αρχικά μόνο στο χαρτί ενώ στη συνέχεια έγινε σειρά στην τηλεόραση -που παρακολουθούν ακόμη και σήμερα τα παιδιά- και τα τελευταία χρόνια ταινία στον Κινηματογράφο!

Πώς γιορτάζουν φέτος τα Στρουμφάκια στην πατρίδα τους;

Τα Στρουμφάκια γιορτάζουν με ένα… θεαματικό τρόπο φέτος στο Βέλγιο στην πατρίδα τους! Αν σκοπεύετε να οργανώσετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, αντί να επιλέξετε τη Disneyland -που είναι βέβαια μια εμπειρία ζωής- θα μπορούσατε να πάτε με τα παιδιά στις Βρυξέλλες! Εκεί μπορείς να μπεις στον μαγικό κόσμο των Στρουμφ και να ζήσεις ως… Στρουμφάκι μια μοναδική εμπειρία!

effets-speciaux-smurf-experience-690x430
https://www.smurfexperience.com/en/

Αν τα παιδιά σας αγαπούν τα Στρουμφάκια και αν το εσωτερικό παιδί που κρύβεις μέσα σου αγαπά τα μικρά μπλε πλασματάκια και μισεί τον Δρακουμέλ και την Ψιψινέλ, τότε κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και την οικογένειά σου!… Ακριβό λιγάκι αλλά αν έχεις τη δυνατότητα, αξίζει!

Η έκθεση έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Ιανουαρίου!

Δες εδώ παραπάνω πληροφορίες.

 

 

Σχετικά άρθρα