Μέγκαν Μαρκλ: Τι σκοπούς είχε η επιστολή που έγραψε στον πατέρα της;

Ο Τόμας Μαρκλ μοιράστηκε με μια εφημερίδα την χειρόγραφη επιστολή πέντε σελίδων που του έστειλε η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, για να εξηγήσει τα συναισθήματά της, με αποτέλεσμα το παλάτι να αναγκαστεί να του κάνει μήνυση.

Η δούκισσα του Σάσεξ κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα της επιστολής η οποία αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες όταν πέντε στενοί φίλοι της δούκισσας μίλησαν υπό καθεστώς ανωνυμίας σε αμερικανικό περιοδικό.

«Ο πατέρας της, ποτέ δεν την πήρε τηλέφωνο, ποτέ δεν της έστειλε ένα μήνυμα και αυτό την έχει επηρεάσει πάρα πολύ συναισθηματικά. Έχει προσπαθήσει πολλές φορές να έρθει κοντά με τον πατέρα της, αλλά εκείνος δεν ανταποκρίνεται ό,τι και να κάνει» είχε δηλώσει ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν.

Το Παλάτι θα κινηθεί νομικά

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που το παλάτι του Μπάκιγχαμ θα κινηθεί νομικά για δημοσιεύσεις προσωπικών στοιχείων και για παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.Ο πρίγκιπας της Ουαλίας κέρδισε το 2006 υπόθεση εναντίον του Mail on Sunday επειδή παραβίασε πνευματικά δικαιώματα όταν δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τα δικά του ημερολόγια του 1997 στο Χονγκ Κονγκ.

Οι φίλοι της Μέγκαν μίλησαν δημοσίως για να υπερασπιστούν την φίλη τους όπως είχε κάνει και ο Χάρι παλαιότερα όταν ανησυχούσε για την ασφάλεια της γυναίκας του λόγω της κακής δημοσιότητας που είχε λάβει.

Η Μέγκαν ήξερε ότι ο πατέρας της θα δημοσιοποιούσε την επιστολή

Πάντως, ένας Αμερικανός ανταποκριτής, ο Όμιντ Σκόμπι δεν υπερασπίστηκε τη Μέγκαν και αμφισβήτησε το σκοπό της επιστολής στον πατέρα της.

«Μπορεί να ήθελε να φτιάξει την σχέση που είχε με τον πατέρα της γράφοντας εκείνο το γράμμα ωστόσο γνωρίζει τι άνθρωπος είναι και ήξερε κατά βάθος ότι θα κυκλοφορήσει στα μέσα. Ο Τόμας Μαρκλ το συνηθίζει άλλωστε», δήλωσε ο Σκόμπι και συνεχίζει:

«Πολλά από αυτά που έγραψε ήταν για να τα ακούσει και ο κόσμος και να αλλάξει την εικόνα που έχει για εκείνη».

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ο Κλούνεϊ για τη Μέγκαν Μαρκλ: «Οι παπαράτσι δεν την αφήνουν σε ησυχία»

Είναι η Μέγκαν Μαρκλ η νέα Νταϊάνα; Τι απαντούν οι ειδικοί;

Τόμας Μαρκλ: Τι δήλωσε όταν έμαθε ότι η κόρη του είναι έγκυος;

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα