Πώς η έλλειψη χρημάτων κάνει καλό στη… διακόσμηση!

Πόσες φορές έχεις ξεφυλλίσει περιοδικά διακόσμησης και τσαλακώνεις τις σελίδες με τα έπιπλά και τα διακοσμητικά που θα ήθελες να αποκτήσεις; Άπειρες! Άλλωστε όλοι έχουμε στο μυαλό μας διάφορες αλλαγές που θα θέλαμε να κάνουμε στο σπίτι μας. Ειδικά αν τώρα μπήκες σε καινούργιο σπίτι και προσπαθείς να το φτιάξεις τα όνειρα είναι πολλά και τα λεφτά… λίγα.

 

Τα λεφτά δεν είναι το παν!

Μην σε νοιάζει! Η όμορφη διακόσμηση δεν χρειάζεται πολλά λεφτά αλλά πολλή φαντασία. Πάρε για παράδειγμα το κεφάλαιο τραπεζαρία. Θέλεις η τραπεζαρία σου να είναι τέλεια με καρέκλες που θα είναι σετ με το τραπέζι. Άλλωστε εκεί θα υποδέχεσαι τους φίλους και θέλεις να τους υποδέχεσαι σε έναν ωραίο χώρο. Δεν χρειάζεται όμως να στεναχωριέσαι γιατί στη διακόσμηση σημασία έχει να καταφέρνεις να ταιριάξεις και τα πιο αταίριαστα προσθέτοντας λίγες… πινελιές!

 

Δημιούργησε μία μοναδική τραπεζαρία

Σίγουρα όλο και κάπου θα βρεις καρέκλες που επειδή τις έχεις πάρει από διαφορετικούς φίλου ή συγγενείς. Βέβαια δεν θα είναι ίδιες μεταξύ τους. Τι μπορείς να κάνεις; Βάφτες όλες στο ίδιο χρώμα και τοποθέτησέ τες γύρω από το τραπέζι. Θα έχεις καταφέρει να τις ταιριάξεις και να δημιουργήσεις μία πρωτότυπη τραπεζαρία. Οι φίλοι σου θα την λατρέψουν αφού ο καθένας θα βρει τη καρέκλα που προτιμά και θα γίνει η «θέση» του!

Δες και στις φωτογραφίες πώς η έλλειψη budget μπορεί να σε κάνει πιο δημιουργικό!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @wetheinterior στις

 

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

 Δεν… χωράει η βιβλιοθήκη; Γίνε δημιουργικός σε λίγα μόλις τετραγωνικά!

Μετατρέψτε το μικρό μπαλκόνι σας σε μία φιλόξενη γωνιά!

Το χρώμα «πασπαρτού» που ταιριάζει σε όλα τα δωμάτια!

 

 

Σχετικά άρθρα