Γίνε η… βασίλισσα της βραδιάς στην επόμενή σου έξοδο!

Οι Απόκριες βρίσκονται στην κορύφωσή τους και αν δεν έχεις σκεφτεί τι θα ντυθείς δεν χρειάζεται να ψάχνεις πάρα πολύ! Μπορείς να… καταπλήξεις τα πλήθη και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα με το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ, που μπορεί να σε αναδείξει σε… βασίλισσα της βραδιάς!


Τι θα χρειαστείς; Τα κατάλληλα προϊόντα και τα κατάλληλα… εργαλεία! Και ιδανικά τον άνθρωπο που θα σε… μεταμορφώσει!

Βρεθήκαμε στο Dust and Cream στο Χαλάνδρι και με τη βοήθεια της Αλεξάνδρας Σιαμέτη, σας παρουσιάζουμε παρακάτω το τέλειο αποκριάτικο μακιγιάζ!

Προτού ξεκινήσουμε το μακιγιάζ χρειαζόμαστε πάντα έναν καλό καθαρισμό με eau Micellaire!

Πρώτο βήμα: Η βάση

Προτού ξεκινήσεις φυσικά να φτιάχνεις το μακιγιάζ που θέλεις, χρειάζεται να βάλεις τη βάση σου! Τι προϊόντα θα χρειαστείς σε αυτό το στάδιο; Το primer, το make up, το concealer, την πούδρα και το ρούζ! Και φυσικά στο τέλος η λάμψη! Η Αλεξάνδρα έχει τα κατάλληλα εργαλεία και με τα τέλειά της βουρτσάκια απλώνει τα προϊόντα με τέλειο τρόπο στο πρόσωπό μου!

Δεύτερο βήμα: Τα μάτια

Για το συγκεκριμένο μακιγιάζ επιλέξαμε αποχρώσεις του μπλε! Σκιά για βάση, μια μπλε σκιά, και μια ακόμη μπλε σκιά με γκλίτερ. Φυσικά το μακιγιάζ συμπληρώνει το μολύβι κάτω από τα μάτια και η μάσκαρα!

Τρίτο βήμα: Τα φρύδια και η λάμψη!

Ένα κλασικό βήμα που όλες συχνά αμελούμε! Με ένα ειδικό μολύβι κάναμε τα γεμίσματα στα φρύδια και στη συνέχεια το σχήμα τελειοποιήθηκε με το ειδικό χτενάκι για τα φρύδια!

Φυσικά δεν αμελούμε ποτέ να βάλουμε λάμψη στο πρόσωπο!

lampsi3

Τέταρτο Βήμα: Τα χείλη

Μπλε απόχρωση και στα χείλη, λόγω της ημέρας και της αποκριάτικης διάθεσης! Πρώτα μολύβι για το περίγραμμα και έπειτα ένα μπλε ματ κραγιόν και στη συνέχεια ένα πιο ενυδατικό!

Πέμπτο βήμα: Το γκλίτερ!

Το βήμα που λατρεύουμε όλοι στις Απόκριες και όχι μόνο! Πρώτα λίγο τζελ – κόλλα και στη συνέχεια με ένα πινέλο βάζεις το γκλίτερ στα σημεία που εσύ θέλεις! Εμείς επιλέξαμε να βάλουμε λίγο στα χείλη και λίγο πάνω από το ένα μάτι!

Τελευταίο Βήμα: Το σπρέι φιξαρίσματος!

Απαραίτητο για να σου κρατήσει το μακιγιάζ καθ’ όλη τη διάρκεια της εξόδου και στο τέλος να κερδίσεις τον τίτλο της… βασίλισσας της βραδιάς!

Φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό σου και ετοιμάσου να… καταπλήξεις τα πλήθη!

Ν.Κ.

Ευχαριστούμε την Αλεξάνδρα Σιαμέτη από τα Dust and Cream Χαλανδρίου για το καταπληκτικό της μακιγιάζ!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

5 εύκολες αλλά εντυπωσιακές ιδέες μακιγιάζ για βραδινή έξοδο!

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα