Και πάλι έγκυος η Δούκισσα Νομικού!

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και την είδηση αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης (26/3) στο Πρωινό του ANT1, ο Άρης Καβατζίκης.

«Η οικογένεια της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη θα μεγαλώσει οσονούπω, καθώς η Δούκισσα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους. Ένα κορίτσι που απέδειξε ότι προτεραιότητα της είναι η ωραία της οικογένεια. Θα γεννήσει σε 5 με 6 μήνες, νομίζω ότι τώρα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της».

Αναφορικά με τα επαγγελματικά της σε πρόσφατη δήλωσή της στους δημοσιογράφους η Δούκισσα Νομικού είχε πει: «Με έχετε χάσει, θα επανέλθω. Έχω κάποια σχέδια, αλλά θα σας τα ανακοινώσω πολύ σύντομα. Το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 είναι σε ισχύ προς το παρόν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι στον ΑΝΤ1».

Η 33χρονη Δούκισσα είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού, ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε ο δεσμός της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη. Παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου του 2017 στην Μύκονο και απέκτησαν τον γιο τους Σάββα στις 25 Μαρτίου 2018.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Δούκισσα Νομικού, η Σταρ Ελλάς που μάγεψε το «γυαλί» και έκανε έναν παραμυθένιο γάμο

Δούκισσα Νομικού: Πώς έχει αλλάξει τη ζωή της ο ερχομός του γιου της;

Δούκισσα Νομικού: Πώς γιόρτασε τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής της;

Η Δούκισσα Νομικού σε ντεφιλέ στις όχθες του Σηκουάνα στο Παρίσι!

 

 

Σχετικά άρθρα