Ρόουζ Χάνμπερι: Η σκανταλιάρα Μαρκησία με το ατίθασο παρελθόν που θεωρείται ως η μυστική «ερωμένη» του Ουίλιαμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να απατά την Κέιτ Μίντλετον. Όχι κατ’ εξακολούθηση και όχι τώρα. Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά ισχυρίζονται πως ο μεγάλος γιος της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Νταϊάνα, απάτησε τη σύζυγό του όσο εκείνη ήταν έγκυος, πριν από ένα χρόνο.

Και με ποια; Με μια γειτόνισσα, φίλη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Ο λόγος για τη Μαρκησία του Χολμοντελέι, Ρόουζ Χάνμπερι. Πρόκειται για πρώην μοντέλο που είναι παντρεμένο με τον 57χρονο Μαρκήσιο του Χολμοντελέι, Ντέιβιντ Ροκσάβατζ.

Με το πριγκιπικό ζεύγος είναι γείτονές στο Νόρφολκ. Μάλιστα, όπως εικάζεται η Κέιτ το είχε καταλάβει. Έτσι ζήτησε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να την απομακρύνει από τον κοινωνικό τους κύκλο.

https://www.instagram.com/p/BvhwbxMHnXM/

Οικογενειακή υπόθεση τα πάρτι

Με αντισυμβατικούς γονείς για πρότυπα, η Ρόουζ και η Μαρίνα με τον χρηματιστή αδερφό τους μεγάλωσαν σε ένα γεωργιανό αρχοντικό στο Ντέβον. Ο πατέρας τους, Τιμ, ήταν σχεδιαστής ιστοσελίδων και άνηκε στη δυναστεία της ζυθοποιίας Truman Hanbury, Buxton & Co. Η μητέρα τους, Έμμα, ήταν σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του οίκου μόδας Marosa.

«Δεν είναι ασυνήθιστο να δει κανείς τον Τίμι και την Έμμα σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης μαζί με τις κόρες τους. Ομοίως, η Μαρίνα και η Ρόουζ απολαμβάνουν την παρέα των φίλων των γονιών τους. Η οικογένεια έκανε διακοπές στην Ίμπιζα και ήξερε πραγματικά πώς να κάνουν πάρτι!».

Από την πασαρέλα στα παλάτια

Ψηλή. Αδύνατη. Μελαχρινή. Φινετσάτη. Ήξερε πάντα να εντυπωσιάζει και ήξερε πώς να αψηφά τα στερεότυπα. Για αυτό, είχε υπογράψει με το πρακτορείο μοντέλων Storm, την εταιρεία που έκανε διάσημη την Κέιτ Μος, όταν έφτασε στο Λονδίνο με την αδερφή της.

Οι δυο τους τράβηξαν τα βλέμματα το 2005, μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας που τις έδειχνε με ροζ μπικίνι να είναι αγκαλιά με τον τότε Βρετανό πρωθυπουργό, Τόνι Μπλερ. Κι όπως ήταν αναμενόμενο, τα πάρτι της υψηλής κοινωνίας διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο.

https://www.instagram.com/p/BvhLEk-h43H/

Γάμος… εξπρές

Λάτρης της καλής ζωής και των πάρτι, ήταν εκείνη η κοπέλα που πάντα προσπαθούσε να κερδίσει την προσοχή των γύρω της. Με αριστοκρατικές καταβολές, πολλά ήταν τα παλικάρια που… σφάζονταν για μια θετική της απάντηση. Την καρδιά, όμως, φαίνεται πως έκλεψε ο ευκατάστατος Ντέιβιντ, αν και δύο δεκαετίες μεγαλύτερός της.

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μόλις δύο ημέρες αφότου ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Ήταν ένα ζευγάρι που προκάλεσε από την αρχή. Από τη μια, η μεγάλη διαφορά ηλικίας, προκάλεσε έκπληξη στην καλή κοινωνία του Λονδίνου. Και από την άλλη, η Ρόουζ ήταν έγκυος σε δίδυμα όταν παντρεύτηκαν.

Ποιος είναι ο 7ος Μαρκήσιος του Χολμοντελέι

Με προσωπικούς του φίλους γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Τζόνι Ντεπ και ο Μικ Τζάγκερ, το 1990 έγινε περιζήτητος εργένης. Ο λόρδος Χολμοντελέι, ένας άμεσος απόγονος του πρώτου πρωθυπουργού της Βρετανίας, κληρονόμησε 118 εκατομμύρια λίρες και δύο αρχοντικά μόλις πέθανε ο πατέρας του ο 6ος Μαρκήσιος.

https://www.instagram.com/p/BwGM2aHFTNU/

Ακόμα, έχει στην κατοχή του το κάστρο Χολμοντελέι στο Τσεσάιρ, αλλά ένα εντυπωσιακό σπίτι στο Νόρφολκ με 106 δωμάτια! Ένα πάρτι, όμως του άλλαξε τη ζωή αφού εκεί γνώρισε την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα των παιδιών του, Αλεξάντερ και Όλιβερ, τη Ρόουζ.

Διεκδικούσε τον Γουίλιαμ από παλιά;

Οι σχέσεις της με λόρδους και αριστοκράτες πολλές. Ενδεικτικές είναι με τον λόρδο Φρέντι Γουίνσδορ, τον λόρδο Τζον Σόμερσετ και τον εγγονό του λόρδου Λάμπτον, Φρεντ. Μάλιστα, φημολογείται ότι είχαν αρραβωνιαστεί. Είχε θεωρηθεί υποψήφια και για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Όμως, ο μελλοντικός βασιλιάς ήταν ήδη απασχολημένος με άλλες γυναίκες.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Αν και μπροστά στα φλας των φωτογράφων ο πρίγκιπας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ δείχνουν πάντα ερωτευμένοι, η Κέιτ έχει πληγωθεί από τον αγαπημένο της. Όπως φαίνεται και στο βιβλίο «The Duchess of Cambridge: How Kate Became Future Queen», το 2003 ο Ουίλιαμ «ήταν απασχολημένος με ένα άλλο κορίτσι, την Τζέκα Κρεγκ».

Φαίνεται πως ήταν «απογοητευμένη» στο πάρτι όταν η Τζέκα κάθισε δίπλα του στην κορυφή του τραπεζιού αντί εκείνης, που ήταν το κορίτσι του. Όταν χώρισαν το 2007, η εξήγηση από το παλάτι ήταν ότι ο Γουίλιαμ ήθελε να επενδύσει στην καριέρα του. Αλλά οι φωτογραφίες του πρίγκιπα με άλλες γυναίκες δεν είχαν βοηθήσει καθόλου την κατάσταση.

Μετά από τόσο κύματα, πάντως, οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια λαμπερή και πολυτελή τελετή στο Westminster Abbey το 2011, έχοντας αποκτήσει τον Πρίγκιπα Τζορτζ, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Πρίγκιπα Λούις. Μάλιστα, φήμες θέλουν την Κέιτ να είναι έγκυος για τέταρτη φορά, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί!

https://www.youtube.com/watch?v=-fxfpG_iLZg

Βασιλικός… πονοκέφαλος – Η απάντηση του Ουίλιαμ

Φαίνεται πως η φήμη της «πριγκιπικής» απιστίας έχει διαρρεύσει στα βρετανικά αριστοκρατικά σαλόνια εδώ και έναν χρόνο. «Δεν είναι απολύτως περίεργο το γεγονός ότι το παλάτι θα πρέπει να ανησυχεί για μια ιστορία που ξυπνά μνήμες από την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα», γράφει χαρακτηριστικά ο ξένος Τύπος.

Από την πρώτη στιγμή, οι δικηγόροι του παλατιού έχουν ενημερωθεί σχετικά και θα έχουν αποφασίσει πως θα κινηθούν νομικά σε βάρος των σκανδολοθηρικών δημοσιευμάτων. Μιλώντας με τους επιστήθιους και επί χρόνια δικηγόρους της οικογένειας, Harbottle and Lewis, εξέδωσαν ένα πλήρες κείμενο για τη φημολογούμενη απιστία του 36χρονου γαλαζοαίματου.

https://www.instagram.com/p/BvQeeIVHVV9/

«Εκτός από το γεγονός πως είναι ψευδής και επιζήμια, η δημοσιοποίηση ψευδών φημών σχετικά με την ιδιωτική ζωή των πελατών μας αποτελεί και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τους, με βάσει το άρθρο 8 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Όπως υποστηρίζουν, τίποτα από όσα εικάζουν και αναδημοσιεύουν τα μέσα ενημέρωσης δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι ο Πρίγκιπας και η Δούκισσα δεν αντιμετωπίζουν κάποιο δράμα ή σκάνδαλο. Οι ζωές τους δεν είναι παραμυθένιες αλλά είναι καλές και αγαπιούνται πολύ».

Ηλιάνα Φασόλη

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Απάτησε την Κέιτ Μίντλετον με πλούσια φίλη της;

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ άνοιξαν δικό τους λογαριασμό στο Instagram!

Ο Έλληνας σεφ που μαγείρεψε για τον Χάρι και τη Μέγκαν μιλά για το μενού του γάμου τους

Σχετικά άρθρα