Το ιδανικό μακιγιάζ για το γυμναστήριο!

Το καλοκαίρι πλησιάζει με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς! Και είναι η κλασική περίοδος που γεμίζουν τα γυμναστήρια με κόσμο για να προετοιμαστούν σιγά σιγά να βγουν fit στις παραλίες. Αν άρχισες πρόσφατα γυμναστήριο αλλά και αν είσαι… συχνή θαμώνας σίγουρα εκτός από το να γυμναστείς θέλεις και να λάμπεις! Δύσκολο βέβαια όταν γυμνάζεσαι και ιδρώνεις. Αλλά όλα γίνονται αν ακολουθείς τις κατάλληλες… συνταγές ομορφιάς και μακιγιάζ!

Ποιες είναι οι μαγικές κινήσεις ομορφιάς πριν πας στο γυμναστήριο;

Ενυδάτωση!

Το πρώτο βήμα προτού πας στο γυμναστήριο είναι η ενυδάτωση του δέρματός σου! Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου, επίλεξε την κατάλληλη ενυδατική κρέμα, υπολογίζοντας βέβαια ότι θα ιδρώσεις κιόλας…

Κρύψε τις ατέλειές σου!

Δεν είναι ωραίο να φαίνονται σπυράκια, στίγματα και άλλες ατέλειες του δέρματός σου… Πώς να τα κρύψεις; Η BB ή η CC cream είναι κατάλληλες για γυμναστήριο! Φρόντισε να βάλεις ένα προϊόν που να αντέχει σε… δύσκολες συνθήκες και μην το παρακάνεις και… ξεβάφεις πάνω στα ρούχα σου, στην πετσέτα σου ή -ακόμα χειρότερα- στο πάτωμα!

Βάλε λίγη λάμψη

Επίλεξε προϊόντα σε μορφή πούδρας ή σε υγρή μορφή καθώς τα πολύ κρεμώδη δεν έχουν καλές… σχέσεις με τον ιδρώτα και την υγρασία γενικότερα!

Λίγο ενυδατικό κραγιόν!

Τα χείλη σου πρέπει να φαίνονται όμορφα και όταν γυμνάζεσαι! Βάλε ένα… ασφαλές προϊόν που ξέρεις ότι δεν ξεβάφει για να έχεις ατυχήματα. Μπορείς να βάλεις ένα lip gloss στο χρώμα των χειλιών που θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται υγιή, όμορφα και θελκτικά!

Αδιάβροχα προϊόντα!

Όταν πας στο γυμναστήριο είναι φυσικό να ιδρώσεις, οπότε αποκλείεται αυτό να μην έχει αρνητικές συνέπειες στο μακιγιάζ σου! Αν επιλέξεις να βάλεις μάσκαρα, μην ξεχαστείς και δεν είναι αδιάβροχη! Δεν θες να αρχίσει να… τρέχει μαζί με τον ιδρώτα σου!

Nude αποχρώσεις!

Το ζήτημα είναι να είσαι μεν βαμμένη αλλά να μην φαίνεσαι! Να δείχνεις λαμπερή και οι άλλοι να νομίζουν ότι αυτό είναι το φυσικό σου! Οπότε επίλεξε φυσικές αποχρώσεις στο χρώμα του δέρματος.

Και καλή γυμναστική!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από femmeactuelle.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μακιγιάζ: Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς για την τέλεια εμφάνιση!

Nude μακιγιάζ: οι top συμβουλές για να το πετύχεις!

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα