Έξοδος εκδρομέων: Αυξημένη η κίνηση – Αναχωρούν κατά χιλιάδες οι ταξιδιώτες

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν από το πρωί η κίνηση στα λιμάνια της Αττικής για χτες (25/4)  με τους ταξιδιώτες να αναχωρούν για τα νησιά της χώρας κατά χιλιάδες.

Παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές, πολλοί είναι αυτοί που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τα ακτοπλοϊκά μέσα για να αποδράσουν τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα.

Για σήμερα (26/4), από τον Πειραιά αναμένεται να πραγματοποιηθούν 19 δρομολόγια, από τη Ραφήνα εννέα και από το Λαύριο τουλάχιστον πέντε.

Από τον Πειραιά

Σύμφωνα με τα στοιχεία του λιμενικού, τη Μ. Τετάρτη (24/4), πραγματοποιήθηκαν 18 δρομολόγια, όταν πέρυσι είχαν γίνει 16, και αναχώρησαν 18.328 επιβάτες, σε σχέση με τους 14.954 του περασμένου έτους.

Από το λιμάνι του Αργοσαρωνικού

Τα δρομολόγια ήταν τα ίδια με αυτά του περασμένου έτους, δηλαδή 28, και 4.760 αναχώρησαν φέτος όταν πέρυσι, είχαν αναχωρήσει 4817 επιβάτες.

Στη Ραφήνα

Αν και τα δρομολόγια ήταν μειωμένα σε σχέση με την περσινή χρονιά- 9 φέτος- αναχώρησαν 4.493 επιβάτες, όταν πέρυσι, την ίδια ημέρα είχαν αναχωρήσει μόλις 2.946.

Από το λιμάνι του Λαυρίου

Πραγματοποιήθηκαν έξι δρομολόγια με 1349 επιβάτες, όταν πέρυσι είχαν πραγματοποιηθεί πέντε δρομολόγια με 302 επιβάτες πέρυσι.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Καιρός σήμερα: Η πρόγνωση μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα

Πασχαλινό τραπέζι: Πώς θα φας όσο θέλεις χωρίς να περιττές θερμίδες

Πάσχα 2019: Οι δημοφιλείς, τουριστικοί προορισμοί στην Ελλάδα

Καιρός Πάσχα: Καλοκαιρία τη Μεγάλη Εβδομάδα – Πότε έρχονται βροχές

Σχετικά άρθρα