Άλκης Δαυίδ: Ο Ελληνοκύπριος μεγιστάνας της Coca-Cola συνελήφθη στην Καραϊβική για κάνναβη 1,3 εκατ. δολαρίων – Η γυμνή καμπάνια με τον… Μπαράκ Ομπάμα, η λατρεία για τις Σπέτσες και η πρώην που ερωτεύτηκε φίλη της

Συνελήφθη με τον επίσης δισεκατομμυριούχο συνέταιρό του Chase Ergen, ο Ελληνοκύπριος μεγιστάνας Άλκης Δαυίδ για «μεταφορά κάνναβης αξίας 1,3 εκατ. δολαρίων».

Περιπέτειες με τον νόμο φαίνεται πως έχει μετά την προσγείωσή του στο νησί St Kitts στην Καραϊβική, όπου έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος, σύμφωνα με δημοσίευμά της Daily Mail. Μαζί τους ήταν και ο γνωστός ηθοποιός Jonathan Rhys Meyers, ο πρωταγωνιστής του ιστορικού, τηλεοπτικού δράματος «The Tudors».

https://www.instagram.com/p/BtNbfMeBIg6/

Μετέφεραν 5.000 σπόρους!

Οι δύο συνεργάτες ανέφεραν ότι μετέφεραν τους 5.000 σπόρους με σκοπό να ξεκινήσουν μία μονάδα παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης στο νησί. Στόχος τους να παράγουν φαρμακευτική κάνναβη στο νησιωτικό κράτος, ώστε να αποφέρει σημαντικά οφέλη στην οικονομία του και να δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Ο Δαυίδ χαρακτήρισε τη σύλληψη «στημένη υπόθεση». Υποστηρίζει ότι η ουσία που εντοπίστηκε πάνω στον συνεργάτη του ήταν «φαρμακευτική κεταμίνη». «Υποφέρει από διπολική διαταραχή και αυτό είναι το φάρμακό του. Συζητούσε με τον πρωθυπουργό Χάρις όταν ξαφνικά συνελήφθη από τις Αρχές».

https://www.instagram.com/p/BpV0VYPByBn/

Τους ελευθέρωσαν αλλά τους συνέλαβαν ξανά

«Η πεθερά και η σύζυγος του Τζόναθαν υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα. Φύγαμε από το αεροδρόμιο μετά την έρευνα αλλά μας συνέλαβαν όταν προσπαθήσαμε να φύγουμε από το νησί μερικές μέρες αργότερα». Μετά την προσγείωση, τελωνειακοί υπάλληλοι τους έθεσαν υπό κράτηση για οκτώ ώρες προτού τελικά τους αφήσουν να φύγουν. Μερικές μέρες αργότερα, όταν επιχείρησαν να φύγουν από το νησί, τους συνέλαβαν.

Όπως σημειώνουν, είχαν συνάντηση και με τον πρωθυπουργό της χώρας ενώ εργάζονται στενά με πρώην βουλευτή και ντόπιους επιχειρηματίες. Σε δήλωσή της στην Daily Express, η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι σε βάρος του Δαυίδ έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κατοχή παράνομων ουσιών, παράνομη εισαγωγή κάνναβης στη χώρα και πρόθεση για πώληση.

https://www.instagram.com/p/BuHnLuMHEnY/

Ετοιμάζουν μηνύσεις

Στο νησί έχουν φθάσει οι δικηγόροι τους και ετοιμάζονται να απαντήσουν με μηνύσεις εναντίον του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης την ερχόμενη εβδομάδα. Το αφεντικό της Coca-Cola αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε για την εγγύηση 30.000 δολαρία, παραδίδοντας όλα τα ταξιδιωτικά του έγγραφα στις τοπικές Αρχές.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει πρόβλημα με τον νόμο. Τον Απρίλιο του 2019 δικαστής αποφάσισε να πληρώσει 11 εκατομμύρια σε μια γυναίκα η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση.

https://www.instagram.com/p/BqgjDKGnUL2/

Φέρεται να την απέλυσε όταν εκείνη τον απέρριψε ερωτικά και δεν θέλησε να έρθουν σε ερωτική επαφή. Επίσης, έκανε καταγγελία εναντίον του για επίδειξη αισχρών φωτογραφιών σε υπαλλήλους ενώ φαίνεται πως είχε προσλάβει και στρίπερ στον χώρο εργασίας.

Έχει… δοκιμαστεί και στην υποκριτική

Ο Έλληνας κροίσος και μέλος της οικογένειας Λεβέντη η οποία ασχολείται με την κατασκευή, τα φυτά, την ιδιοκτησία και τη ναυτιλία, γεννήθηκε το 1968 στην πόλη Λάγος της Νιγηρίας. Με σπουδές σε σχολείο στην Ελβετία, το 2006 έγινε ο συνιδρυτής του βρετανικού πρακτορείου μοντέλων Independent Models. Ανάμεσα στα μοντέλα είναι και η Helena Christensen.

Μάλιστα, το 2006, συνεργάστηκε με τον βετεράνο παραγωγό ταινιών Elliott Kastner. Έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες μεγάλου μήκους και στην τηλεόραση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το «The Bank Job» του 2008. Εκεί υποδύθηκε έναν εμπειρογνώμονα που προσλήφθηκε από τον Jason Statham για να βοηθήσει με μια ληστεία τράπεζας.

Περιουσία δισεκατομμυρίων!

Το 2008 ήταν ο πλειοψηφικός μέτοχος του Ομίλου Λεβέντη – Δαυίδ ελέγχοντας την ελληνική Coca-Cola σε πάνω από 20 χώρες. Είναι κάτοχος και της εταιρείας διανομής ταινιών μέσω Internet Film Οn, του site για αγορές στο σπίτι 9021go.com και της ιστοσελίδας για streaming BattleCam.com.

https://www.instagram.com/p/BqNiI3PnrAs/

Η περιουσία του ξεπερνά το 1,7 δισ. δολάρια, δηλαδή πάνω από 1,4 δισ. λίρες. Και έχει σπίτια στο Λονδίνο, στο Λος Άντζελες, στις Σπέτσες και σαλέ στην Ελβετία. Για αυτό φιγουράρει στη λίστα των 1.000 πλουσιότερων ανθρώπων του βρετανικού λόμπι και θεωρείται ο πλουσιότερος Ελληνοκύπριος της Αγγλίας.

Να σημειωθεί πως ίδρυσε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό BIOS με στόχο να προστατευούν και να εκπαιδευτούν οι άνθρωποι για τη διατήρηση των θαλασσών γύρω από τα ελληνικά νησιά.

https://www.instagram.com/p/Bmu-A2DhSRq/

Η… σχέση του με τον Μπαράκ Ομπάμα και τον Τσάρλι Σιν

Ο Άλκης Δαυίδ έψαχνε τρόπο να διαφημίσει το πιο δημιούργημά του, το διαδικτυακό streaming κανάλι Battlecam.com. Έτσι αντί να πληρώσει μια διαφημιστική εταιρεία, ανακοίνωσε πως δίνει 1 εκατ. δολάρια σε όποιον εμφανιζόταν γυμνός μπροστά στον Μπαράκ Ομπάμα, φωνάζοντας έξι φορές τη λέξη «Battlecam».

Από την άλλη, προκάλεσε τον Τσάρλι Σιν για έναν αγώνα μποξ ενώπιον του κοινού. «Του είχα δανείσει 50.000 δολάρια πριν από χρόνια και δεν μου τα επέστρεψε ποτέ. Όταν στην τηλεοπτική σειρά και έβγαζε πολλά χρήματα, του πρότεινα να μετάσχει στους αγώνες μποξ που στήνουμε και προβάλλουμε στο κανάλι μπας και πάρω πίσω τα χρήματά μου».

https://www.instagram.com/p/Bmnov0fhIB5/

Αναδείχτηκε ο πιο σέξι άντρας

Σε ψηφοφορία του περιοδικού «Scandal» αναδείχτηκε ως ο πιο σέξι άντρας ενώ δηλώνει λάτρης του ωραίου φύλου, με αδυναμία του τα τραγούδια της Άννας Βίσση, αν δεις τη σελίδα του στο Facebook. Πατέρας δύο παιδιών από τον πρώτο του γάμο, του Αντρέα και του Αλέξανδρου, έχει παντρευτεί 3 φορές και έχει χωρίσει και τις 3!

Γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του Emma McAllister το 2004, την οποία παντρεύτηκε το 2007 αλλά χώρισαν το 2009. Δύο χρόνια αργότερα, παντρεύτηκε την Jennifer Stano, πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια μαγιό ιδρύοντας μαζί στο Μπέβερλι Χιλς το «Have Faith Swimwear». Οι δυο τους φαίνονταν τρελά ερωτευμένοι και ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος συνήθιζε να την… πνίγει στα δώρα.

https://www.instagram.com/p/Bmlmsn_B3Gi/

Ήπιε τον πλακούντα του γιου του

Πέρα από κινητά, ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα τα οποία είναι κλασικά δώρα- ενός κοινού… θνητού μάλλον- της έκανε δώρο πριν από μερικά χρόνια, μια πανάκριβη Bentley τυλιγμένη με κόκκινη κορδέλα! Εξάλλου, οι δυο τους είχαν απασχολήσει αρκετές φορές με τα καμώματά τους.

Δύσκολα ξεχνά κανείς τον σάλο που είχε προκληθεί όταν μετά τη γέννηση του μικρού Νίκου, εκείνοι ήπιαν σε smoothie τον πλακούντα του. Ωστόσο, το ειδύλλιό τους δεν κράτησε πολύ και η πρώην- πλέον- σύζυγος του Δαυίδ βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά φίλης της.

https://www.instagram.com/p/BlgNUs6h9ml/

Δεν κατάφεραν να σώσουν τον γάμο τους

Η πρώτη ρήξη στον γάμο τους έγινε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το 2016 και όπως αποδείχθηκε ήταν καθοριστική, αφού δεν κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους.  Το Instagram της, όπως είναι αναμενόμενο, έχει γεμίσει με κοινές φωτογραφίες με την Ντανιέλε Τορτορέλο.

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και συχνά ανταλλάσει τρυφερά λόγια μέσα από τα social media, ενώ ποστάρει φωτογραφίες από την καθημερινότητά του. Σύμφωνα με κυπριακή ιστοσελίδα, οι δυο τους γνωρίζονται από τον Μάρτιο του 2017.

https://www.instagram.com/p/BwKdre9HUnY/

Φήμες για ερωτικό… τρίγωνο

Μάλιστα, στο παρελθόν, διεθνή δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ερωτικό τρίγωνο μεταξύ των δύο γυναικών και του Ελληνοκύπριου επιχειρηματία. Πόζαραν γυμνές στον φωτογραφικό φακό, ενώ είχαν ανταλλάξει και παθιασμένο φιλί κάτω από ντουζιέρα, με τον Δαυίδ να αναρτά το ερωτικό στιγμιότυπο.

Όπως η πρώην βρήκε τον έρωτα, έτσι έκανε και ο Δαυίδ ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μετά τον χωρισμό του. Στο προσωπικό προφίλ του στο Instagram μοιράζεται συχνά πυκνά φωτογραφίες και βίντεο στα οποία απεικονίζεται ο ίδιος και η Λέιλα.

https://www.instagram.com/p/BanBQDbBVKU/

Βρήκε ξανά τον έρωτα

Κάποιοι μάλιστα, που φαίνεται να γνωρίζουν καλά τον επιχειρηματία και έχουν δει από κοντά το ζευγάρι, εξέφρασαν την άποψη ότι η Λέιλα είναι πολύ τρυφερή μαζί του και τον κάνει ευτυχισμένο. Από την άλλη, άλλοι σχολίασαν ότι μοιάζει πολύ με την Jennifer Stano.

https://www.instagram.com/p/BWNfwYEBvrX/?utm_source=ig_embed

Πάντως, τα καλοκαίρια του, με όποιο ταίρι κι αν είναι, τα περνάει στην Ελλάδα και ειδικότερα στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, στις Σπέτσες. Διαθέτει μια πανέμορφη κατοικία στην οποία καταφεύγει τους ζεστούς μήνες του χρόνου.

Ηλιανά Φασόλη

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Oικογένεια Δαυίδ: Έχτισαν την αυτοκρατορία της Coca Cola με κέρδη 140 εκατομμ. και τώρα αγόρασαν τους Πεταλιούς

Η χλιδάτη ζωή του «Mr Coca-Coca» Άλκη Δαυίδ

Φιξ: Η βαυαρική οικογένεια που δημιούργησε την πρώτη ελληνική μπύρα – Το «δώρο» του Όθωνα, η διαφήμιση με τη Βουγιουκλάκη και η πριγκίπισσα Αλεξία

Βασίλης Χήτος: Ο Mr Ζαγόρι που δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλο την εξαετία της κρίσης

Alberto Bailleres: Ο «βασιλιάς» του ασημιού που είχε τη Sinead Mcnamara στη θαλαμηγό του- Ο απαγχονισμός μία μέρα μετά την αποχώρησή του και ο λόγος που έδωσε 140 εκατ. δολάρια!

Σχετικά άρθρα