Σάρα Καρμπονέρο: Η «καυτή» Ισπανίδα δημοσιογράφος που μαγεύει στα γήπεδα αλλά τη… χαίρεται μόνο ο Ίκερ Κασίγιας – Η καριέρα που… άφησε, το φιλί όλο πάθος και η μάχη με τον καρκίνο

Με καρκίνο διαγνώστηκε η Σάρα Καρμπονέρο, η σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας, η οποία καλείται να δώσει τη δικής της μάχη με την επάρατη νόσο.

Φαίνεται πως το 2019 δεν είναι η καλύτερη χρονιά για το πανέμορφο ζευγάρι αφού λίγο πριν κάνει η ίδια την αποκάλυψη για το προσωπικό πρόβλημα υγείας της, ο Κασίγιας έπαθε έμφραγμα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση της Πόρτο και τώρα καλείται να στηρίξει τη σύζυγό του στον δικό της προσωπικό «Γολγοθά».

https://www.instagram.com/p/BxYIr0WhNes/

Έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram της

Η δημοσιογράφος και σύζυγος του Κασίγιας, όπως ενημέρωσε, υπεβλήθη σε εσπευσμένη επέμβαση για την αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου από τις ωοθήκες. Τώρα μπαίνει στη φάση της αποκατάστασης. «Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μάς εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ».

https://www.instagram.com/p/BtdXDz9hSGA/

Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανε, ο γιατρός της διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες τον οποίο και αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, γιατί ευτυχώς πρόλαβαν. «Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά».

https://www.instagram.com/p/BxvCvSsiGvp/

Είναι μόλις 35 ετών

Η ίδια γνωρίζει ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά ελπίζει στο ευχάριστο τέλος. «Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας». Η Ισπανίδα αθλητική δημοσιογράφος είναι μόλις 35 ετών. Πάντα ήταν δραστήρια επαγγελματικά και επί χρόνια δούλευε στο τηλεοπτικό κανάλι Telecinco.

https://www.instagram.com/p/BtbiDqAByEp/

Όμως αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν μετακόμισε στην Πορτογαλία με τον εκλεκτό της καρδιάς, Ίκερ, μόλις έκλεισε η συνεργασία του με την Πόρτο τον Ιούλιο του 2015. Ήταν στο τρίτο έτος του Μπάτσελορ στη Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης όταν κέρδισε μια θέση ως πρακτικάρια στο Ραδιόφωνο Marca.

https://www.instagram.com/p/BxMo0CzFIoe/

Την κατηγόρησαν ότι φταίει που έχασε ο Κασίγιας το 2010

Μετά από 6 κιόλας, μήνες έγινε η πρόσληψη. Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA το 2010, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι μέχρι να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ Ισπανίας και Ελβετίας, η Σάρα κατάφερε να αποσπάσει την… προσοχή του Κασίγιας.

https://www.instagram.com/p/Bt4IejlB26A/

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του να γευτεί τη «βαριά» ήττα και η Ελβετία να νικήσει εντελώς αναπάντεχα. Η Καρμπονέρο με τους συναδέρφους της από την τηλεόραση ήταν μόλις 18 μέτρα (60 πόδια) μακριά από το τέρμα. Οι παραπάνω ισχυρισμοί ξεκίνησαν από τον βρετανικό Τύπο και συγκεκριμένα, από τον Graham Keeley και τους «The Times». Όπως ήταν φυσικό, τις αναπαρήγαγαν και στη Μαδρίτη.

https://www.instagram.com/p/BxKRh_-FVaF/

Παθιασμένο και ζουμερό το φιλί που της… έσκασε

Εκεί που «πάτησαν» όλα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά είναι το παθιασμένο και ζουμερό φιλί που της… έσκασε ο ερωτευμένος αθλητής. Ωστόσο, μέσα ενημέρωσης όπως «El Mundo», «El País» και «Marca», αν και παρουσίασαν τα εν λόγω δημοσιεύματα, σχολίασαν πως ήταν απαίσια και αναληθή.

https://www.instagram.com/p/BugumcqBFSj/

Επίση, εγέρθηκαν ερωτήματα για τη δημοσιογραφική της ακεραιότητα αφού ανέλαβε να κάνει τη συνέντευξη του- τότε- αγοριού της, Ίκερ. Αυτό οδήγησε στο να υπάρχει έντονη αμφισβήτηση στην Ισπανία για εκείνη αλλά κατάφερε να είναι το άτομο που φωτογραφήθηκε τις περισσότερες φορές στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ψηφίστηκε ως «Η Πιο Σέξι Ρεπόρτερ του Κόσμου»

Πάντως, έχει μιλήσει και για το on air φιλί που της έδωσε ο καλός της, χαρακτηρίζοντάς το… έμπνευση για άλλους άνδρες. «Με έχουν σταματήσει στον δρόμο και μου έχουν πει πως όταν είδαν το φιλί, έπιασαν τις γυναίκες τους και τις φίλησαν. Τους ενέπνευσε»!

https://www.instagram.com/p/BulUqjhB601/

Το 2009, ψηφίστηκε ως «Η Πιο Σέξι Ρεπόρτερ του Κόσμου» από την αμερικανική έκδοση του For Him Magazine (FHM). Είναι ένα περιοδικό που απευθύνεται σε άνδρες και είναι γνωστό για τις λίστε που φτιάχνει. Σε αυτές συμπεριλαμβάνει μοντέλα, παρουσιάστριες, σταρ από ριάλιτι και τραγουδίστριες.

https://www.instagram.com/p/Bw2CTPflSIV/

Έχει έσοδα 1 εκατ. ευρώ;

H αγαπημένη του Ίκερ, Σάρα, έχει τραβήξει την προσοχή του κοινού, όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά και για το πόσα παίρνει ως αθλητική ρεπόρτερ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο το 2012, είχε αποκαλυφθεί ότι παίρνει 600.000 ευρώ ετησίως!

https://www.instagram.com/p/Buw8eRPhEED/

Στα χρήματα αυτά δεν συμπεριλαμβάνει όσα παίρνει από άλλα ΜΜΕ και έκτακτες συνεργασίες μαζί τους ή τα διαφημιστικά συμβόλαια που έχει συνάψει με εταιρείες καλλυντικών, αυτοκινήτων και αθλητικών ειδών που της αποφέρουν ακόμα περισσότερα χρήματα.

https://www.instagram.com/p/BvsAfoUhtfm/

«Τρελός» ο έρωτας με τον Ίκερ

Για αυτό υπολογίζεται ότι τα συνολικά έσοδά της ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ. Πάντως, ο τηλεοπτικός σταθμός στον οποίο εργαζόταν, εξέδωσε ανακοίνωση για να διαψεύσει τα παραπάνω. «Τα χρήματα που παίρνει η Καρμπονέρο είναι στα ίδια επίπεδα με εκείνα των άλλων δημοσιογράφων ίδιου επιπέδου στην εταιρεία μας». Τότε διέρρευσε ότι ο μικτός μισθός της είναι 120.000 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/Bu4R_HhBSn9/

Από το 2009 επίσης, είναι και σε σχέση με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Ίκερ Κασίγιας. Πέντε χρόνια αργότερα έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Μάρτιν. «Όταν επιστρέφω κατάκοπη στο σπίτι, δεν σταματάει να ακούει. Με έχει συμβουλεύσει, με έχει βοηθήσει, με ηρεμεί», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο ισπανικό «Elle».

Χρειάστηκε να «αφήσει» την καριέρα της

«Είμαι μαζί του γιατί είναι καλός, είναι ευγενής. Όλα τα καλά που του αναγνωρίζουν οι υπόλοιποι είναι αληθινά. Με κάνει καλύτερο άνθρωπο», προσέθεσε. Όσα χρόνια ο άντρας της ήταν στη Ρεάλ, έμεναν στη Μαδρίτη. Μα όταν πήρε μεταγραφή στην ομάδα ποδοσφαίρου Futebol Clube do Porto, χρειάστηκε να «αφήσει» την καριέρα της εκεί και να πάει στην Πορτογαλία.

https://www.instagram.com/p/BvRT6LfhlEu/

Το 2015, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του πρωτότοκού τους, ανακοίνωσαν πως περιμένουν και το δεύτερο παιδί τους, μολονότι δεν είχαν παντρευτεί ακόμα. Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το 2016 όταν και η Σάρα έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους, τον Λούκας.

https://www.instagram.com/p/BxFAkUiFYII/

Πριβέ βόλτες στη Μύκονο

Παρότι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πολλές, το ζευγάρι φροντίζει να ξεκλέβει χρόνο για να το περνούν όλοι μαζί οικογενειακά και παραγωγικά. Ανάμεσα στους προορισμούς που έχουν επιλέξει για να ταξιδέψουν στο παρελθόν είναι και η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Μύκονος.

Το ελληνικό νησί και τις ομορφιές του ευχαριστήθηκαν το 2015, ώστε να περάσουν μερικές, όμορφες, καλοκαιρινές στιγμές. Μάλιστα, ο φακός τους τσάκωσε να κάνουν τις βόλτες τους στα Ματογιάννια, πιασμένοι χέρι – χέρι. Να σημειωθεί πως αν ο- τότε- ενός έτους γιος τους Μάρτιν ηταν στο ταξίδι, φρόντισαν να τον αφήσουν σε καλά χέρια. Ήθελαν να απολαύσουν μερικές πριβέ, ρομαντικές στιγμές στα σοκάκια του νησιού.

Ηλιάνα Φασόλη

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ: Ένα όνομα που αξίζει εκατομμύρια και ένας μεγάλος έρωτας – Η περιουσία τους που πλησιάζει το 1 δισ., η γνωριμία τους και τα 4 παιδιά τους

Λιονέλ Μέσι: Πώς ζούσε φτωχός και πόσα βγάζει σήμερα, το πρόβλημα υγείας με το ύψος και η οικογένειά του

Γκάρεθ Μπέιλ: Ο 27χρονος οικογενειάρχης ποδοσφαιριστής που αξίζει 100 εκατομ. ξεπερνώντας τον Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το φτωχόπαιδο με τον αλκοολικό πατέρα που κατέκτησε την κορυφή- Η κατηγορία για βιασμό, η…Μεσσηνία και η μεταγραφή με μεροκάματο 82.000€

Νεϊμάρ: Πατέρας στα 17 του, τα πάρτι, η φοροδιαφυγή και τα καυτά μοντέλα

Φερνάντο Σάντος: Πώς από μηχανικός έγινε προπονητής, η μανία του για το κάπνισμα και τι λέει για την Ελλάδα

Οικογένεια Κωνσταντακόπουλου: Οι ιδιοκτήτες του Costa Navarino όπου έκανε διακοπές ο Ρονάλντο – Η αμύθητη περιουσία, η αγορά του Χίλτον και το Χόλιγουντ!

Σχετικά άρθρα