Η αποκάλυψη της Ελένης Φουρέιρα – Γιατί χρειάστηκε να πει ψέματα;

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η καλλιτέχνις που ξεσήκωσε με τον ρυθμό και τα τραγούδια της τους χιλιάδες παρευρισκομένους στο Athens Pride 2019.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τραγουδίστρια – φαινόμενο αφού αν και δεν κέρδισε την πρώτη θέση στη Eurovision πέρυσι, είναι το όνομά της που ακούγεται περισσότερο.

«Χρειάστηκε να κρυφτώ, να πω ψέματα…»

Εξάλλου πολλοί θεωρούν εκείνη ως πραγματική νικήτρια. Και όχι άδικα. Η εκρηκτική performer, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Athens Pride, μίλησε στο ελληνικό VICE και τη Μελπομένη Μαραγκίδου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα και πόσα κοινά μοιράζεται η ίδια μαζί τους. «Χρειάστηκε να κρυφτώ, να πω ψέματα για να με δεχθεί μια κοινωνία, όταν ήμουν μικρή. Οπότε ταυτίζεται αρκετά».

Ζει το όνειρό της;

Σχετικά με το αν πιστεύει πως αυτή την περίοδο ζει το όνειρό της, σχολίασε το εξής: «Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκα στη σκηνή και τραγουδάω, ζω το όνειρό μου. Πάντα έχω άγχος και σήμερα έχω ακόμα πιο πολύ γιατί τραγουδάω για τους συγκεκριμένους fans που είναι οι πιο πωρωμένοι και τους αγαπάω πιο πολύ από όλους».

Δείτε βίντεο από την προετοιμασία της για το Athens Pride:

https://www.youtube.com/watch?v=R6N7Pz7m-YM

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Athens Pride 2019: Η εκρηκτική Φουρέιρα και ο… πατήρ Κλεομένης

Μετά τη Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα κατακτά και το Netflix!

Αποκαλυπτική η Ελένη Φουρέιρα στις παραλίες του Τελ Αβίβ! (ΒΙΝΤΕΟ)

MasterChef: Η Σπυριδούλα μιλά ανοιχτά για τα χρέη και τον χωρισμό

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανακοίνωση για το… τέλος της συνεργασίας

Σχετικά άρθρα