Στη Σκιάθο η πριγκίπισσα του Μαρόκο, Λάλα Σαλμά: Το βασιλικό learjet και το πολυτελές ξενοδοχείο

Η πριγκίπισσα του Μαρόκο Λάλα Σαλμά, μαζί με τον γιο της, διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Μουλάι Χασάν, έφθασαν για διακοπές στην Σκιάθο το απόγευμα της Παρασκευής (5/7).

Οι υψηλοί επισκέπτες έφθασαν στο καταπράσινο νησί των Σποράδων με το βασιλικό learjet, λίγο μετά τις 18.00 το απόγευμα, και κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ, στο αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Λατρεύει την Ελλάδα

Επιβιβάστηκαν σε μαύρα αυτοκίνητα τύπου βαν και κατευθύνθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στις Κουκουναριές. Η πριγκίπισσα και πρώην βασίλισσα του Μαρόκο, μαζί με τον γιο της, συνοδεύονται από πολυμελή ακολουθία.

https://www.instagram.com/p/BzZBp_iHWR6/

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται την Ελλάδα, αφού η οικογένεια κάθε καλοκαίρι σχεδόν, έρχεται στη χώρα μας. Πρόπερσι, η πριγκίπισσα του Μαρόκου εκτός από την αγαπημένη της Μεσσηνία, είχε ταξιδέψει και στην Κέρκυρα.

Υπάρχουν φήμες πως εκτός από το Ιόνιο, είχε επισκεφθεί και την Κέα όπου αγόρασε και μια βίλα.

Χώρισε από τον βασιλιά αλλά παραμένει πριγκίπισσα

Η διάρκεια των διακοπών της πριγκίπισσας Λάλα Σαλμά και του διαδόχου του Μαρόκο Μουλάι Χασάν δεν έχει γίνει γνωστή. Άγνωστες είναι και οι κινήσεις που πρόκειται να κάνουν στη Σκιάθο.

https://www.instagram.com/p/BzFKNCrJ0dH/

Η πριγκίπισσα Λάλα Σαλμά ήταν παντρεμένη επί 16 χρόνια με τον βασιλιά του Μαρόκο Μοχάμεντ ΣΤ΄ και χώρισαν πέρυσι. Διατηρεί όμως, τον τίτλο της πρώην βασίλισσας – πριγκίπισσας, αφού είναι η μητέρα του διαδόχου Μουλάι Χασάν.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα έπαιζε στον «Σωματοφύλακα» αλλά δεν πρόλαβε…

Πριγκίπισσα Χάγια: Η σύζυγος του Σεΐχη του Ντουμπάι το «έσκασε» για να γλιτώσει – Η ζωή δίπλα στο αδίστακτο και πέμπτο πλουσιότερο βασιλικό πρόσωπο στον κόσμο

Φιξ: Η βαυαρική οικογένεια που δημιούργησε την πρώτη ελληνική μπύρα – Το «δώρο» του Όθωνα, η διαφήμιση με τη Βουγιουκλάκη και η πριγκίπισσα Αλεξία

Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Η μικρότερη κόρη του τέως που κυνηγάει το όνειρό της στο Χόλιγουντ – Η νονά της Ελισάβετ Β’, ο ρόλος της στην «Τόλμη και γοητεία» και ο επικείμενος γάμος της

Σχετικά άρθρα