Εσείς θα τολμούσατε αυτά τα look ομορφιάς;

Καλοκαίρι, χαλαρότητα, χρώματα, μπάνια, παραλία… Αλλά και νέες γνωριμίες, έρωτες του καλοκαιριού, ξενύχτια, παρέα και ξεγνοιασιά. Ευκαιρία για να δοκιμάσετε λίγο πιο τολμηρά look ομορφιάς ή να επιμείνετε σε κάποια πιο κλασικά αλλά και στιλάτα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές μας και επιλέξτε τα look που εσείς θα τολμούσατε!

Φλούο νύχια

Τα φλούο νύχια σε διάφορες αποχρώσεις είναι πολύ της μόδας φέτος. Ένα φλούο ροζάκι είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε και άλλα, πιο exteme φλούο χρώματα.

https://www.instagram.com/p/B0ykQFugk_9/?utm_source=ig_web_copy_link

Wet look

Το wet look είναι το κατ’ εξοχήν λουκ του καλοκαιριού μιας και δεν χρειάζεται κανέναν κόπο να το πετύχετε! Αρκεί μια απλή βουτιά στη θάλασσα!

https://www.instagram.com/p/Bz8mnwUoM3w/?utm_source=ig_web_copy_link

Φυσικό μακιγιάζ

Το φυσικό μακιγιάζ είναι ιδανικό για το καλοκαίρι. Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, το μακιγιάζ δεν είναι ούτε ό,τι το πιο εύκολο ούτε ό,τι πιο ευχάριστο για τις βόλτες σου! Αρκεί λίγη αδιάβροχη μάσκαρα, λίγη διακριτική σκιά, λίγο κονσίλερ ή ακόμα και τίποτα για τις πιο τολμηρές! Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, βάλτε κόκκινο κραγιόν στα χείλη!

https://www.instagram.com/p/B0ybrjhhmaJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Διακριτικό smokey μακιγιάζ

Τα smokey eyes κολακεύουν πολύ όλες τις γυναίκες. Ένα διακριτικό smokey είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές σας βόλτες για χαλαρό ποτάκι! Δες το υπέροχο smokey της Kaia Gerber:

https://www.instagram.com/p/B0GxfBRj1B9/?utm_source=ig_web_copy_link

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

3+1 πρωτότυπες προτάσεις για πολύχρωμα μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ… αλλιώς!

Καλοχτενισμένα φρύδια: Το trend ομορφιάς που προτιμούν οι celebrities!

 

Σχετικά άρθρα