Οι διάσημοι με τους περισσότερους ψεύτικους followers στο Instagram

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς του Instagram με περισσότερους από 145 εκατομμύρια ακόλουθους. Ωστόσο, από αυτούς, το 40% δεν υπάρχει!

Η είδηση αποκαλύφθηκε μετά από έλεγχο της Σχολής Μουσικών Σπουδών στο Λονδίνο, The Institute of Contemporary Music Performance (ICMP), των λογαριασμών στα social media 99 προσωπικοτήτων.

Πρόκειται για άτομα από τους χώρους της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού με τη βοήθεια του λογισμικού μέτρησης IG Audit. Είναι ένα online εργαλείο που  φιλτράρει τους ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/B1CCdemlB0n/

Ποιος έχει τους περισσότερους ψεύτικους followers;

Σύμφωνα με το IG Audit, όμως, περίπου 60 εκατομμύρια ακόλουθοι της σταρ των τηλεοπτικών reality, Κιμ Καρντάσιαν είναι ψεύτικοι.

Τα πρωτεία– όσον αφορά στους ψεύτικους ακόλουθους στο IG- κατέχει  η Έλεν Ντε Τζένερις. Το 49% από τους 75,6 εκατομμύρια ακόλουθους της στο Instagram είναι ψεύτικοι.

https://www.instagram.com/p/B06zhTAlOiI/

Σε ποια θέση είναι η Κιμ Καρντάσιαν;

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνουν οι superstar της k-pop BTS με το 47% των 19,4 εκ. ακόλουθων τους στο Instagram να είναι ψεύτικοι και ακολουθεί η αδερφή Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν με 46% από τους 80,7 εκατομμύρια ακόλουθούς της να είναι… μαϊμού.

https://www.instagram.com/p/B094zEYg5O4/

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι στην 13η θέση στη λίστα με τους εκπροσώπους της show biz που έχουν ψεύτικους ακόλουθους στο IG.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κιμ Καρντάσιαν: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Κιμ Καρντάσιαν: Πόσα χρήματα παίρνει για κάθε ανάρτησή της;

Απίστευτο θράσος από την Κιμ Καρντάσιαν: Ομολογεί ότι είχε κλέψει γυαλιά ηλίου γνωστού οίκου!

Σχετικά άρθρα