3+1 tips ομορφιάς από την Τζίτζι Χαντίντ

Η Τζίτζι Χαντίντ είναι από τα πιο αγαπημένα «it» κορίτσια με γούστο και στιλ. Οι εμφανίσεις της ξεχωρίζουν πάντοτε τόσο για τον τρόπο που ντύνεται όσο και για τον τρόπο που αναδεικνύει τα… δυνατά σημεία της εμφάνισής της. Το αγγελάκι της Victoria’s Secret βρέθηκε φέτος και πάλι στη Μύκονο και φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της με τις πιο στιλάτες εμφανίσεις της!

Παρακάτω θα βρείτε τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Κοσμήματα

Συνδυάστε πολλά κοσμήματα ίδιων αποχρώσεων και παρόμοιων και ταιριαστών σχεδίων για το χέρι, τα δάχτυλα αλλά και τον λαιμό! Το λουκ αναδεικνύεται με ένα πορτοκαλί ή κόκκινο κραγιόν αλλά και μια μπαντάνα στο κεφάλι που χαρίζει στιλ!

Instagram/@gigihadid

‘Ενα brazilian μαγιό

Τι πιο σέξι για τώρα το καλοκαίρι από ένα μπραζίλιαν μαγιό σε έντονες φλούο αποχρώσεις: ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο…

Instagram/@gigihadid

Ένα εντυπωσιακό μακρύ σκουλαρίκι

Μπορείς να βάλεις  μικρές αλλά εντυπωσιακές πινελιές στην εμφάνισή σου για να τραβήξεις τα βλέμματα! Αν επιλέξεις ένα όμορφο μακρύ σκουλαρίκι, δεν χρειάζεται να φορέσεις το ζευγάρι του! Αρκεί να φορέσεις στο ένα αυτί για να κάνεις τη διαφορά! Συνδυάζεται τέλεια με πολλά και όμορφα δαχτυλίδια.

Instagram/@gigihadid

Το τέλειο λουκ παραλίας

Συνδύασε το μαγιό σου με μια ασορτί μπαντάνα αλλά και ένα οversized πουκάμισο στις ίδιες αποχρώσεις! Βάλε πολλά κοσμήματα στον λαιμό για περισσότερο στιλ!

Instagram/@gigihadid

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Κάνε το όπως η Kylie: «Δροσερά» tips ομορφιάς από μια Jenner

Έξαλλη η Τζίτζι Χαντίντ: «Δεν ξαναπάω στη Μύκονο. Με λήστεψαν»

 

 

 

Σχετικά άρθρα