Έτσι «χτίζει» τέτοιο κορμί η Τζένιφερ Λόπεζ

Για μια γυναίκα με τέτοιο έμφυτο sex appeal, θα ήταν πολύ εύκολο να αφεθεί και να μην ασχολείται τόσο πολύ με το σώμα της. Θα της ήταν πολύ εύκολο να κάνει άλλα πράγματα και να αφήσει το χρόνο να τη νικήσει. Όχι όμως. Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ηττήθηκε ποτέ για να το κάνει τώρα. Τουλάχιστον όχι αμαχητί. Κι η μάχη που δίνει για να διατηρήσει το σώμα της είναι αξιοπρόσεκτη.

Μια γυναίκα που οδεύει στα 51 είναι η JLo. Τίποτα πάνω της δεν προδίδει αυτή την ηλικία. Αυτό επιτυγχάνεται μετά από κοπιώδη προσπάθεια. Η Τζένιφερ Λόπεζ μας έχει δείξει αρκετά και στο παρελθόν τα αποτελέσματα της εκγύμνασής της. Μπορούμε να θυμηθούμε τουλάχιστον 2-3 φωτογραφίες της που ήταν σε beast mode. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και τώρα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ προετοιμάζεται για την πιο απαιτητική περίοδο της ζωής της. Μια περίοδος που πρακτικά ξεκίνησε πριν από 7-8 μήνες με τα γυρίσματα της ταινίας Hustlers και θα συνεχιστεί ως τα τέλη Φεβρουαρίου. Πρώτα για το ημίχρονο του Super Bowl όπου θα δώσει σόου με τη Σακίρα και μετά για τη σειρά απονομών που θα ακολουθήσουν. Στη φωτογραφία που ανάρτησε σήμερα, η JLo είναι κάθιδρη και δείχνει τους κοιλιακούς-πέτρα που έχει πετύχει.

https://www.instagram.com/p/B32qx6-pN15/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τζένιφερ Λόπεζ – Σακίρα: Ετοιμάζονται για ένα σέξι σόου στο Super Bowl 2020

Τζένιφερ Λόπεζ: Η σταρ από το φτωχικό Μπρονξ που κατέκτησε την κορυφή- Η φυγή από το πατρικό της, η σεξουαλική παρενόχληση, οι 3 αποτυχημένοι γάμοι και η περιουσία των 400 εκατ. δολαρίων

Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε το ίδιο -σέξι- Versace φόρεμα 20 χρόνια μετά (ΦΩΤΟ)

Τζένιφερ Λόπεζ: Ό, τι λάμπει είναι… χρυσός;

Met Gala 2019: Το σούπερ αποκαλυπτικό φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ!

 

Σχετικά άρθρα