Κάμερον Ντίαζ: Το 2020 είναι η χρονιά της – Έγινε μαμά στα 47 της!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το 2020 για την Κάμερον Ντίαζ η οποία όπως ανακοίνωσε, έγινε μαμά μιας υγιούς κόρης.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ευγνώμονες και ευλογημένοι που ξεκινάμε τη νέα δεκαετία, ανακοινώνοντας την γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden. Αμέσως αιχμαλώτισε τις καρδιές μας και ολοκλήρωσε την οικογένεια μας».

https://www.instagram.com/p/B63glM7BQAw/

Το ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενο

Αυτό είναι μέρος του κειμένου της ανάρτησής της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram όπου ενημέρωσε τους εκατομμύρια ακολούθους της για αυτή την τόσο σημαντική της στιγμή.

«Όσο χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε αυτά τα νέα, νιώθουμε επίσης μια έντονη ανάγκη να προστατεύσουμε την ιδιωτική ζωή της μικρής. Για αυτό δεν θα ανεβάζουμε φωτογραφίες και δεν θα μοιραστούμε άλλες λεπτομέρειες, πέρα από το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα χαριτωμένη. Αγάπη και ευχές από την οικογένεια μας προς τις δικές σας. Καλή χρονιά!», συμπλήρωσε.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

3+1 trends για το 2020 από μια influencer

Πρωτοχρονιά: Έτσι υποδέχτηκε ο κόσμος το 2020

Προβλέψεις 2020: Όσα θα γίνουν τη νέα χρονιά για κάθε ζώδιο

Κασέμ Σουλεϊμανί: Το προφίλ του πανίσχυρου Ιρανού στρατιωτικού με τα γκρίζα γένια τον οποίο δολοφόνησαν οι Αμερικανοί – Ο λόγος που ένας εθνικός ήρωας βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του ΟΗΕ

Σχετικά άρθρα