20 Stars του Hollywood που είναι Vegan

Τι ώθησε τους Stars του Hollywood να γίνουν Vegan;

Beyoncé

Με αφορμή τις συναυλίες της, και την αυξημένη θέληση της για μέγιστη απόδοση, η Beyoncé ακολουθεί κάθε φορά ένα “vegan challenge”. Συγκεκριμένα το 2018, είχε παροτρύνει τους fan της στο Instagram να την ακολουθήσουν στη vegan διατροφή της για το Coachella.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Ariana Grande

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, είχε δηλώσει παλαιότερα πως αγαπάει τα ζώα περισσότερο απ’ ό,τι τους ανθρώπους και έτσι αποφάσισε να γίνει να κόψει το κρέας και να γίνει Vegan.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

Serena Williams

Η διάσημη τενίστρια, μετά τη γέννηση της κόρης της, ήθελε να χάσει κιλά και να μπει σε μια αυστηρή δίαιτα. Έτσι πήρε την απόφαση, να γίνει Vegan. Ωστόσο, παρατήρησε πως μέχρι να σταματήσει το θηλασμό, δεν είχε δει κάποιο αποτέλεσμα. Όταν ο θηλασμός τελείωσε, τότε ήταν που έχασε 4,5 κιλά σε μία εβδομάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις

Demi Moore

Η Demi Moore, διαφέρει λίγο από τις προηγούμενες δυο star του Hollywood. Συγκεκριμένα, ακολουθεί την ωμή Vegan διατροφή και τονίζει πως, δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για αδυνάτισμα, αλλά για καλύτερη υγεία και ευεξία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις

Meghan Markle

Η πρώην δούκισσα του Σάσσεξ, τοποθετεί τον εαυτό της ως Flexitarian, δηλαδή τρώει πιο πολύ λαχανικά και λιγότερο κρέας μέσα στην εβδομάδα. Αυτό ορίζει το διαιτολόγιο της ως flexible, δηλαδή ευέλικτο. Συγκεκριμένα, όπως έχει δηλώσει, τρέφεται χορτοφαγικά τις καθημερινές, ενώ έχει περισσότερη ευελιξία στη διατροφή της όσον αφορά το κρέας, τα Σαββατοκύριακα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle ???? (@meghanmarkle_official) στις

Michelle Pfeiffer

Η Michelle Pfeiffer, τονίζει πως μέσω της χορτοφαγίας, παρατήρησε μεγάλη διαφορά στο δέρμα της. Αυτό συνέβη, διότι όταν κόβεις το κρέας, κόβεις και τις τοξίνες που γερνούν το δέρμα και το σώμα σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) στις

Gisele Bundchen

Το πρώην διάσημο μοντέλο της Victoria Secret, δηλώνει πως εάν κάποιο φαγητό δεν προήλθε από την φύση, τότε δεν θα το φάει. Κατά βάση, τρώει πράσινα λαχανικά και αποφεύγει οτιδήποτε είναι επεξεργασμένο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις

Madonna

Η βασίλισσα της pop, ακολουθεί μια αρκετά αυστηρή Vegan διατροφή, η οποία περιέχει χυμούς, φρούτα, λαχανικά και προϊόντα ολικής άλεσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

Stella McCartney

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας και κόρη του Paul McCartney, ενώ δήλωνε από μικρή χορτοφάγος, η αγάπης της για τα ζώα, την ώθησε στο να αλλάξει και να γίνει Vegan. Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της, έχει δηλώσει πως «θα ήταν υποκριτικό να χρησιμοποιώ δέρμα και γούνα στα ρούχα μου, εφόσον δεν πιστεύω στο σκότωμα των ζώων. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω για χάρη της μόδας. Αυτό θα ήταν γελοίο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella McCartney (@stellamccartney) στις

Sia

H εκκεντρική τραγουδίστρια, ανέκαθεν υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των ζώων, ωστόσο πριν από μερικά χρόνια, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter πως θα γίνει και ολοκληρωτικά Vegan.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SIA (@siamusic) στις

Jessica Chastain

Η οσκαρική ηθοποιός, είxε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της, πως ένα θέμα τη υγείας της, την οδήγησε στο να αλλάξει τις διατροφικές τις συνήθειες και να γίνει Vegan. Συγκεκριμένα, παρατήρησε πως μετά από δύο εβδομάδες Vegan διατροφής, η υγεία της επανήλθε στο φυσιολογικό. Ακόμα δήλωσε, πως το να γίνω Vegan, δεν ήταν κάτι που ανέκαθεν ήθελα στην ζωή μου. Ωστόσο, άκουσα τι μου έλεγε το σώμα μου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Chastain (@jessicachastain) στις

Natalie Portman

Η Natalie Portman, από την αγάπη της για την Vegan διατροφή, έγινε παραγωγός σε ένα ντοκιμαντέρ του 2018 που λέγεται Eating animals. Ακόμα δήλωσε, πως υπάρχει λόγος που οι περιορισμοί στο φαγητό είναι τόσο μεγάλο κομμάτι κάθε θρησκείας. Το φαγητό, είναι ένας τρόπος να δηλώσεις σε τι πιστεύεις και τι σε νοιάζει, τρεις φορές την ημέρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Portman (@natalieportman) στις

Miley Cyrus

Άλλη μια εκκεντρική τραγουδίστρια, που δηλώνει μεγάλη fan της Vegan διατροφής. Συγκεκριμένα, η Miley Cyrus, έκανε τατουάζ ένα ηλιοτρόπιο, το οποίο είναι το σήμα κατατεθέν των Vegan προϊόντων. Ακόμα, στην λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram, έγραψε Vegan for life.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Pamela Anderson

Η Pamela Anderson, τονίζει πως η χορτοφαγία είναι κάτι περισσότερο από το να μην τρως ζωικά προϊόντα. Με το να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες και να γίνεις Vegan, μπορείς αυτομάτως να σώσεις ζώα, να σώσεις τον εαυτό σου, να σώσεις την κοινωνία, να σώσεις τον πλανήτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson ???? (@pamelaanderson) στις

Jennifer Lopez

Η λατίνα star, αποφάσισε πριν μερικά χρόνια, να στραφεί σε μια άλλη διατροφή και να γίνει χορτοφάγος. Συγκεκριμένα μετά την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ “Booty” και όπως πολλοί παρατήρησαν, είχε χάσει πολλά κιλά. Ωστόσο εκτός από την απώλεια των κιλών για το βίντεο κλιπ, η τραγουδίστρια συνέχισε την αλλαγή αυτή, διότι παρατήρησε, ότι της έδινε περισσότερη ενέργεια και την έκανε να αισθάνεται πολύ καλύτερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Rooney Mara

Η Rooney Mara, τα τελευταία 8 χρόνια άλλαξε τις διατροφικές τις συνήθειες και είναι Vegan. Ακόμα τα τελευταία 4 υποστηρίζει και το Ethical Fashion. Αυτό συνέβη, διότι δεν ένιωθε καλά με το περιεχόμενο της ντουλάπας της και έτσι απαλλάχθηκε μια για πάντα από οτιδήποτε ζωικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rooney Mara (@rooney.mara) στις

Joaquin Phoenix

Ο σύζυγος της Rooney Mara, Joaquin Phoenix και γνωστός σε όλους μας ως Joker, δηλώνει Vegan από την ηλικία των 3ων ετών. Ένα σοκαριστικό γεγονός, του άλλαξε για πάντα την αντίληψη του για το κρέας. Συγκεκριμένα οι γονείς του ταξίδευαν μαζί με τον Joaquin, σε όλη την λατινική Αμερική με μια θρησκευτική ομάδα. Εκεί ζούσαν λιτά και μέσα στην φύση, χαρακτηριστικό και το παρατσούκλι που έδωσε ο ηθοποιός στον εαυτό του μέχρι την ηλικία των 15 ετών, το οποίο ήταν φύλλο, γιατί μόνο φύλλα έβλεπε γύρω του. Μετά από κάποια χρόνια, οι γονείς του επέλεξαν να φύγουν από την ομάδα αυτή και έτσι έφυγαν από την Βενεζουέλα, πίσω προς την Αμερική. Εκεί στο καράβι, είδαν εργάτες να σκοτώνουν με βία τα ψάρια χτυπώντας τα στο πλοίο. Αυτό ήταν κάτι που σημάδεψε τον ηθοποιό και τον έκανε να θυμώσει και να φοβηθεί την ανθρωπότητα. Εκείνη η ημέρα ήταν που έκανε τους γονείς του Jοaquin, καθώς και τον ίδιο να μην φάει ποτέ ξανά κρέας στην ζωή του, καθώς και να του προσθέσουν το όνομα Phoenix, που βγαίνει από το μυθικό πουλί φοίνικα, διότι πίστευαν πως αυτή η ημέρα σηματοδοτεί την αναγέννηση του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joaquin Phoenix (@joaquinphoenixofflcial) στις

Woody Harreslon

Ο ηθοποιός, είναι από εκείνους τους ανθρώπους που έκοψαν το κρέας για λόγους υγείας. Συγκεκριμένα, έγινε χορτοφάγος όταν έμαθε πως έχει δυσανεξία στη λακτόζη. Ύστερα, έγινε υπέρμαχος ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Woody Harrelson (@woodyharrelson) στις

Leonardo Di Cadrio

Ο διάσημος star του Hollywood, είναι εδώ και χρόνια χορτοφάγος. Μάλιστα χρηματοδότησε και το ντοκιμαντέρ του Netflix Cowspiracy.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) στις

Brad Bitt

O καρδιοκατακτητής του Hollywood Brad Bitt, είναι και αυτός ένας από τους διάσημους που απεχθάνεται το κρέας .Μάλιστα τα ίδια τα παιδιά του απέχουν, από το να τρώνε κρέας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Pitt (@bradpittofflcial) στις

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Pilates: Η νέα τάση των διασήμων που έχει φέρει πανικό στο διαδίκτυο

Οι διατροφικές διαταραχές που σημάδεψαν την ζωή 3 star 

Σχετικά άρθρα