To δικό σας ερώτημα: Ο σύντροφός μου δεν είναι πια ερωτευμένος, αλλά θέλει να προσπαθήσει, γιατί λέει το αξίζω και έχει κάνει σχέδια για το μέλλον μας. Πώς να το διαχειριστώ;

Είμαι με τον σύντροφο μου 2 χρόνια, μου έχει πει ότι με αγαπάει ότι με νοιάζεται… Στα 2 χρόνια έχουμε χωρίσει κάνα 2 φορές, το θέμα είναι ότι δεν έχει υπάρξει ερωτευμένος μαζί μου παρόλα αυτά θέλει λέει να το προσπαθήσει γιατί με αγαπάει και ότι αξίζω και ότι θέλει να το παλέψει..με έχει μπερδέψει γιατί έμεινε μαζί μου και έχει κάνει πολλές σκέψεις για το μέλλον με εμένα ενώ δεν είναι ερωτευμένος!!!

Στο ερώτημα σας απάντησε η Ασημίνα Κουλουκούρη, Κλινική Ψυχολόγος

Καλησπέρα αγαπητή αναγνώστρια.

Οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο γνωρίζουν αν κάποιος είναι ο άνθρωπος της ζωής τους και αυτό περιλαμβάνει και το να είναι ερωτευμένοι και αυτό να εξελίσσεται σε αγάπη. Στις περιπτώσεις που κάποιος πρέπει να προσπαθήσει ή να ζοριστεί για να είναι με κάποιον, δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί κανείς να περιμένει, μιας και αν παντρευτούν τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα τους βάλουν σε πειρασμούς και χρειάζεται αληθινή βαθειά αγάπη, κοινή ηθική αλλά και πάθος για να αντέξουν.

Κατα συνέπεια είναι λίγα αυτά στα οποία αρκείται κανείς σε σχέσεις που ο ίδιος αγαπά περισσότερο από ότι ο άλλος και αυτό συνήθως έχει και μεγάλη συνέπεια στην αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας, η οποία αναρωτιέται συχνά αν είναι αρκετή και τι της λείπει και γιατί ο άλλος άνθρωπος δεν της φέρεται όπως θα ήθελε. Δεν θα το συνιστούσα σε κανέναν είναι ψυχοφθόρο.

Για κάθε άνθρωπο υπάρχει ένας άνδρας ή μια γυναίκα που θα του δώσει ακριβώς όσα θέλει και μπορεί να είναι απλά ο επόμενος. Καλό είναι να ψάξετε γιατί φοβάστε να μείνετε μόνη μέχρι να βρεθεί κάτι καλό.

Ασημίνα Κουλουκούρη
Κλινική Ψυχολόγος
www.akouloukouri.gr

Article Image cover fromhttp://www.depositphotos.com/

 

Σχετικά άρθρα