Καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβρη με 5 λεπτά προθέρμανσης, για να μπούμε χωρίς τραυματισμούς πίσω στους ρυθμούς της γυμναστικής!

Μπορεί το καλοκαίρι να μας άφησε, όμως δεν φοβόμαστε να υποδεχτούμε με χαρά τον Σεπτέμβρη, αφού σηματοδοτεί τον μήνα των αλλαγών και των νέων στόχων. Έτσι λοιπόν ένας από τους στόχους του Σεπτεμβρίου είναι και η επαναφορά των κιλών μας πριν τις κρεπάλες του καλοκαιριού. Όλοι τις είχαμε ανάγκη και φυσικά δεν χρειάζεται να τιμωρούμε τον εαυτό μας για αυτές, αλλά να τον αγκαλιάζουμε και να χαιρόμαστε γιατί του δώσαμε χρόνο να χαλαρώσει. Από την άλλη όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αφεθούμε και παράλληλα να αφήσουμε και το σώμα μας, γιατί η καλή υγεία και ευεξία ξεκινάει από το σώμα.

Εάν νιώθετε λοιπόν έτοιμοι πως ήρθε και για εσάς η ώρα της αλλαγής, τότε δεν έχετε παρά να μείνετε μαζί μας και να ανακαλύψετε το νέο πρόγραμμα γυμναστικής που σκοπό έχει να μας βάλει ήπια στις παλιές μας συνήθειες χωρίς τον φόβο τραυματισμού ή δυσφορίας για τη συνέχιση του στόχου.

Τι λέτε λοιπόν φύγαμε να ξεκινήσουμε τον μήνα μας με το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας;

Οι ασκήσεις εκτελούνται κυκλικά, με όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείτε (σε αργό ρυθμό για να μην υπάρξουν τραυματισμοί), μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Δεν ακολουθεί ξεκούραση, εφόσον μιλάμε για 5 λεπτά άσκηση.

Καθώς θα περνάει ο καιρός και θα βελτιώνεται την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να αυξήσετε τον χρόνο των επαναλήψεων στην άσκηση.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαλάκι γυμναστικής, πρόσβαση στο ίντερνετ και την καλή σας διάθεση.

Το πρόγραμμα διαρκεί 5 λεπτά οπότε

Stay Fit, Stay Healthy!!!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ:

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Πρόγραμμα γυμναστικής για γλουτούς (σε 5 λεπτά χωρίς εξοπλισμό)

Article Image cover fromhttp://www.depositphotos.com/

Σχετικά άρθρα